Wellness tuin

Wellness, meer dan luxe!

Niet zomaar een ontspanning maar een ware Wellness tuin voor een heerlijk privé moment of alleen met vrienden en famillie.

Rust en ontspanning in uw eigen Wellness tuin

De natuur is bewezen goed voor de mens. Tijden van crisis en veel overwerk werken allemaal niet mee aan onze gezondheid zowel fysiek als mentaal. Af en toe een moment rust, ontspanning en even tot uzelf komen is dan wel zo wenselijk. Sterker nog, het is noodzakelijk om goed te kunnen functioneren.

Antwan Tuin Totaal biedt u én ontspanning én natuur

Wij bieden u Wellis spa’s in vele soorten en maten. Er is niet alleen verschil in de de grootte van de spa’s maar ook in de functies en extra optie’s waaruit u kunt kiezen. Wij bieden Wellis spa’s vanwege de kwaliteit en het ruime assortiment waaruit u kunt kiezen.

Een spa is één ding, maar voor de complete welness beleving kunnen we ook een sauna en een buitendouche aanleggen. Dit alles zo gesitueerd dat de beleving in en van uw tuin meer dan optimaal is. Geniet u binnenkort tijdens een warme dag van uw eigen spa in uw tuin of kiest u voor een sfeervol moment tijdens de avonduren? Wij zorgen er voor dat uw spa helemaal tot z’n recht komt in uw tuin, het enige wat u hoeft te doen is ontspannen…

Wilt u meer weten over de wellness mogelijkheden in uw eigen tuin? Neem dan voor een ontspannen gesprek contact met ons op!