Tuinoverkappingen en veranda’s

Tuinoverkappingen en Veranda’s

Steeds vaker wordt er gekozen voor tuinoverkappingen en veranda’s, hiermee geniet u het hele jaar van uw tuin. Zowel tijdens lange zomeravonden als frisse winterdagen, heerlijk ‘buiten’ samen met familie en vrienden genieten van een hapje en een drankje…

In de zomer

De Veranda is na eerder de serre helemaal in opkomst. We kunnen in Nederland steeds vaker genieten van mooie dagen. Het is dan heerlijk als de dagen buiten verlengd kunnen worden met een veranda of oranjerie, al dan niet in combinatie met warmtestralers.

De veranda op de juiste plek, zodat zoveel mogelijk zon wordt gevangen, en op de meest praktische plek in uw tuin zijn onder andere punten waar wij op letten en u degelijk advies over kunnen geven.

In de winter

Ook bij mindere dagen is het realiseren van een aangename temperatuur in de veranda geen probleem. Een buitenkeuken voegt extra toe aan het plezier van de veranda; heerlijk kokkerellen met famillie en/of vrienden.

Service van Antwan

Antwan Tuin Totaal regelt voor u het geheel. Ook de bouwaanvraag, mocht dit nodig zijn. Graag adviseren wij u hierover en bekijken wat in uw geval de mogelijkheden zijn.

Houtbouw op maat!

Van boomhut tot veranda en damwanden, wij verzorgen houtbouwconstructies geheel op maat, u bepaalt!