Tuinoverkappingen en veranda’s

 

Een persoonlijke terras- of tuinoverkapping op maat gemaakt

U vindt dat uw tuin nog niet af is: er ontbreekt nog iets. Op zich is uw doel bereikt. Uw droomtuin is gerealiseerd. U heeft de prachtigste tuin van de straat. Maar u wilt ook van uw tuin kunnen genieten als het regent. En om nu buiten te staan tijdens een heftige regenbui of naar buiten te gaan wanneer het miezert… Dat doet u ook niet snel. Of liever gezegd: gewoon niet. De oplossing is een luxe en persoonlijke terras- of tuinoverkapping op maat gemaakt.

Voor een tuin maken wij altijd een uitgebreid tuinontwerp. Inclusief of exclusief veranda. Maar een overkapping in de tuin is bijna net zo ingewikkeld en ingenieus als een tuin zelf. Een perfecte terrasoverkapping heeft namelijk enorm veel details. En daarom maken we voor uw terrasoverkapping ook altijd een gedetailleerd ontwerp. Stap voor stap schetsen en tekenen we elk detail van uw terrasoverkapping. We vergeten niets. En dat zorgt er automatisch voor dat een terrasoverkapping van ons al maatwerk is.

Terrasoverkapping laten ontwerpen!

Tuinoverkappingen en veranda's - Antwan Tuin Totaal


Een echte terrasoverkapping in de tuin

De kwaliteit van een terrasoverkapping staat centraal bij Antwan Tuin Totaal. Daarna komt pas de prijs. En dat moet altijd hand in hand. Maar toch kunnen we u vaak niet de goedkoopste tuinoverkapping aanbieden. Dat komt omdat onze kwaliteitseisen hoger zijn dan die van de gemiddelde hovenier. De goedkoopste tuinoverkapping vindt u niet bij ons. De meest luxe en de beste overkappingen wel. Wij kiezen voor terrasoverkappingen van kwaliteitsmaterialen. Zodat wij overkappingen maken die een lange levensduur hebben. Tuinoverkappingen die jaren als nieuw meegaan. Terwijl onze terrasoverkappingen weinig onderhoud vragen.

Maar we zorgen er wel voor dat uw terrasoverkapping duurzaam is. Dat uw tuinoverkapping tijdloos is en zich aanpast aan tuinmode en tuinontwikkelingen. Onze terrasoverkappingen zijn luxe en ze voelen warm aan en zijn met (of zonder) kachel ook letterlijk warm. Ze zijn stoer en strak dankzij de combinatiemogelijkheden van aluminium, rvs, hout en glas.

Wij maken al jarenlang houten terrasoverkappingen en terrasoverkappingen van glas voor de beste tuinbeleving.

Kortom: niet de goedkoopste maar wel de beste terrasoverkapping. Wilt u ook de beste tuinoverkapping in uw tuin?

Veranda Antwan Tuin Totaal


De bouw van uw veranda uitbesteden

Een veranda is niet zomaar vier palen met een dak erop. Nee: een veranda is voor Antwan Tuin Totaal synoniem voor een tuinkamer. Een perfecte plek om al vanaf de vroege morgen te genieten. Bij uw tuinoverkapping moeten we op elke vierkante centimeter letten. Maar daardoor maken we van uw terrasoverkapping een buitenkamer die gelijkwaardig is aan de sfeer en de uitstraling van uw woonkamer. Alleen die dan frisse buitenlucht ademt.

Een veranda is niet in 123 gebouwd. U moet bijvoorbeeld denken aan de waterafvoer. Dan vergeet u nog dat u elektriciteit nodig heeft voor de spotjes. Een veranda moet niet te hoog en te laag zijn: de warmte van de terrasverwarmer moet blijven hangen maar u moet nog wel comfortabel onder de veranda kunnen lopen. Gaat u een veranda bouwen met of zonder zijwaartse bescherming?

Laat uw houten droomveranda ontwerpen en bouwen door Antwan Tuin Totaal

Wij durven met trots en lef te zeggen dat we echte verandaspecialisten zijn. En als specialist hebben wij de voorkeur voor een terrasoverkapping van hout. Omdat hout een uniek bouwmateriaal is. En hout in uw tuin alleen maar mooier wordt.

Met behulp van hout is bijna alles mogelijk. Hout is namelijk in onbeperkte kleuren te verkrijgen. En het leuke aan hout is: hout is uniek. Kijk maar eens rond. Elke houten plank is zeldzaam. Want u zult nooit twee houten planken vinden die precies hetzelfde zijn.

Een houten tuinoverkapping past altijd bij uw woning en uw tuin. Een veranda van hout is automatisch al een veranda op maat. En er is altijd een houtsoort die bij u past smaak.

En hout houdt warmte vast. Hout isoleert enorm goed. Ideaal voor in de zomer. Dan is het heerlijk koel onder de veranda. En ideaal voor in de winter. Dan zorgt de terrasoverkapping ervoor dat het net zo lekker warm is als binnen.

Ik wil ook een veranda

Veranda in aanbouw


In zes stappen realiseren wij uw terrasoverkapping

Voor ons is een veranda niet ingewikkeld. Het maken en tekenen van de mooiste terrasoverkappingen is ons werk. En daardoor hebben we een eenvoudig veranda stappenplan:

 • Stap 1: we komen bij u langs om uw veranda op te meten.
 • Stap 2: we bespreken uw verandawensen.
 • Stap 3: we kiezen de materialen en indien gewenst de verandawanden.
 • Stap 4: we maken een veranda offerte op maat.
 • Stap 5: we maken een terrasontwerp.
 • Stap 6: we maken uw droomveranda werkelijkheid

Wie wil er nu niet in zijn eigen tuin genieten onder een veranda van Antwan Tuin Totaal?

Overig houtwerk in de tuin

Wij zijn tuinarchitecten met liefde voor hout. Met hout kunnen we bijna alles voor uw tuin maken. We bouwen met hout een echte duurzame tuin. Waar u jarenlang plezier van heeft. Zonder veel onderhoud. Denk dan eens aan het volgende houtwerk:

 • Nog even rommelen in het houten schuurtje of onder de fietsoverkapping van douglas hout waar u uw wielrenfiets opknapt.
 • Een prachtig houten terras waar u een zonnebril nodig heeft voor de felle zon (met of zonder overkapping) van eikenhout.
 • Een houten schutting of een houten gevel van fraké noir.
 • Ziet u zich al zitten op een houten vlonder aan de waterkant van accoya hout.
 • Of een unieke vijver in de tuin met een prachtige vergrijsde damwand van geïmpregneerd essenhout.

Wij maken uw tuin af met hout. Buiten(hout) begint bij Antwan Tuin Totaal.

Mogen wij uw terrasoverkapping ontwerpen en realiseren?

Antwan Tuin Totaal is al bijna twintig jaar uw hovenier en leverancier van luxe en de beste tuinoverkappingen. En als hovenier zijn wij sterren in het ontwerpen en bouwen van een tuinoverkapping die helemaal opgaat in uw tuin. Wij designen en maken alleen maar de beste overkappingen. Dat doen we ook voor u. Beloofd!

Ontdek hoe wij uw verandadroom realiseren!

Dat wil ik weten

Veranda Antwan Tuin Totaal