Tuinontwerp

Tuinontwerp

We denken graag met u mee, zowel over een kleine renovatie als een volledig nieuwe tuin. Dat begint met een goed gesprek over wensen en mogelijkheden, budget en vereisten. Daarbij verrassen we u graag met mogelijkheden / opties waar u zelf nog niet aan had gedacht. Ook laten we u graag mogelijkheden / voorbeelden zien, zodat u de alternatieven zelf kunt beleven.

Uw droomtuin begint bij een goed ontwerp

Na een grondige inventarisatieronde gaat onze ontwerper voor u aan de slag. Hij vertaalt uw wensen naar een creatief en gedetailleerd ontwerp. Daarin laten we u niet alleen zien wat de indeling wordt en hoe de zichtlijnen lopen van binnen naar buiten, maar ook wat het effect is van hoogteverschillen, de toepassing van bepaalde beplanting en materialen als hout en staal. Het ontwerp is meteen ook een kleuradvies en een indicatie voor te kiezen beplanting en verlichting.

Natuurlijk houden we in deze fase ook steeds de praktische uitvoerbaarheid in de gaten.

Bent u ook benieuwd hoe wij te werk gaan? Kijk dan naar ons 9 stappenplan.

Maak een moodboard!

Een mooi hulpmiddel om uw wensen te inventariseren ter voorbereiding van onze afspraak is het samenstellen van een moodboard. Op onze website hebben we een groot aantal afbeeldingen beschikbaar, die kunt u verwerken tot een persoonlijke collage. Kies foto’s die het beste uw voorkeur weergeven, van alle details in uw nieuwe tuin, hierbij hoeft u nog niet te letten op haalbaarheid, kies gewoon wat u aanspreekt, het geeft ons een beeld van de gewenste sfeer / uitstraling.

Klik hier om uw moodboard samen te stellen.