Tuinonderhoud Rotterdam

Hebt u geen tijd om uw tuin goed te onderhouden?

Bent u in het bezit van een prachtige tuin in Rotterdam? Voor of achter uw woning? Of hebt u een prachtige groene omgeving rondom uw bedrijfspand in Rotterdam?

Komt u zelf niet toe aan het onderhoud van uw tuin in Rotterdam?

Schakel dan de hulp van Antwan Tuin Totaal in! Wij helpen u graag. Zodat uw tuin er jaarrond er op zijn mooist uit ziet.

U bepaalt zelf of wij samen met u uw tuin onderhouden of dat wij uw tuin volledig onderhouden. En dat kan eenmalig of het hele jaar door. U beslist. Wel zo fijn!

Uw tuin leeft, beweegt en groeit

Uw tuin behouden en bewaren zoals uw tuin gemaakt is. Dat is waar wij voor gaan en staan. Wat houdt tuinonderhoud precies in? Waarin kunnen wij u helpen? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Snoeien van planten en bomen.
  • Onkruid (definitief) verwijderen.
  • Grasmaaien.
  • Tuinafval ophalen.
  • Bladblazen.

Tuinonderhoud is een kunst. Maar onze onderhoudsspecialisten zijn als kunstenaars. Zij beheersen het kunstvak als de besten. Dankzij hun groene hart zetten ze zich 100% voor uw tuin in.

Iedere tuin is anders. U hebt verschillende eisen. Kies daarom het onderhoud dat bij u past. Wilt u dat we langskomen op oproep of op vaste momenten? Wij komen graag zoveel mogelijk bij u langs in Rotterdam om u optimaal te laten genieten van uw tuin.

Alleen nog maar genieten van uw tuin?

Op zoek naar tuinonderhoud van A tot Z? Ons groene hart klopt ook voor uw tuin.

Van bemesten in de lente, tot snoeien in de zomer, naar bladruimen in de herfst tot sneeuwschuiven in de winter. Elk seizoen staan wij voor u klaar.

Als we langskomen, zullen we ons gereedschap niet vergeten…

Wij zorgen ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar uw tuin. Dat u alleen nog maar hoeft te genieten.

Maak de eerste onderhoudsafspraak