Tuinonderhoud

Heeft u zelf geen tijd om uw (bedrijfs)tuin goed te onderhouden? Bij Antwan Tuin Totaal kiest u voor tuinonderhoud op maat. U bepaalt zelf wanneer u een kleine of grote onderhoudsbeurt wilt laten uitvoeren. Of u kiest voor een onderhoudsabonnement waarbij onze hoveniers een aantal keren per jaar bij u langskomen en uw tuin opknappen. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen en voorkeuren, bekijken we uw situatie en stellen we een onderhoudsplan op.

Tuinonderhoud

De kunst van tuinonderhoud is het behouden van uw tuin zoals hij bedoeld is. De vakmensen van Antwan Tuin Totaal beheersen deze kunst als de besten. Onze hoveniers zijn echte onderhoudsspecialisten met een groen hart. Ze weten precies wat uw tuin nodig heeft en hoe ze het beste uit uw planten naar boven halen. Van het tijdig snoeien van bomen, planten en struiken tot aan gazononderhoud of onkruidbeheersing, u kunt bij ons terecht.

Samen uw tuin onderhouden

Vindt u het leuk om zelf ook in uw tuin te werken, maar heeft u niet voldoende kennis van tuinonderhoud? Het gezamenlijk met onze hoveniers onderhouden van uw tuin is ook mogelijk. Wij werken samen met u in uw tuin, delen onze kennis en leren u de kneepjes van het tuinonderhoud. Ook maken we daarbij gebruik van onze tuinkalender om ervoor te zorgen dat u zelf leert gedurende het gehele jaar voor uw tuin te zorgen zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin.

Abonnementsvormen

Bij Antwan Tuin Totaal kan er gekozen worden uit diverse abonnementsvormen voor uw tuin. Zo kunt u maximaal genieten van uw tuinbeleving.
Onze abonnementsvormen staan hieronder omschreven (of kunt u hier downloaden als PDF). Meer weten of een afspraak maken? Neem vrijblijvend contact met ons op!
• Jaarrond onderhoud
• Tuinvakantieplan
• 4 seizoenen
• Halfjaarlijkse onderhoud
• Op afroep

Jaarrond onderhoud

Heel het jaar door wel genieten van uw tuin maar niet de lasten ervan? Wij verzorgen met vakmanschap en precisie uw tuin het hele jaar door. De onderhoudsbeurten worden afgestemd op uw wensen. Zorgeloos genieten, dat is ons doel!

Tuinvakantieplan

Zonder zorgen op vakantie? Dit kan met het tuinvakantieplan van Antwan Tuin Totaal. In goed overleg met u wordt uw tuin naar wens onderhouden of zelfs aangelegd, terwijl u zorgeloos kunt genieten van een vakantie. Bij aankomst ligt uw tuin er weer/nog prachtig bij!

4 seizoenen

Wilt u dat uw tuin elk seizoen mooi onderhouden wordt door bekwame vakmensen? Dan bent u bij Antwan Tuin Totaal aan het goede adres. Elk seizoen verzorgt Antwan Tuin Totaal uw tuin zodat deze er weer mooi bij ligt en dat het gehele jaar door.

Halfjaarlijkse onderhoud

Antwan Tuin Totaal biedt ook het halfjaarlijkse onderhoud aan. Denk dan met name aan het knippen van hagen, verticuteren, onkruidbestrijding en bemesting. Dit nemen wij u graag uit handen!

Op afroep

Bent u zelf graag in de tuin bezig maar ontbreekt het u soms aan tijd of deskundigheid? Antwan Tuin Totaal is op afroep beschikbaar!