Tuinaanleg

Tuinaanleg Antwan Tuin Totaal

Tuinrealisatie

Een goed aangelegde tuin vormt een verlengstuk van uw huis of werkomgeving en bezorgt u jarenlang plezier. Maar voordat uw tuin aangelegd kan worden, is het belangrijk om tot een goed plan te komen. Wij werken hierbij volgens ons unieke 9 stappenplan! Uw persoonlijke tuinplan komt tot stand door het inventariseren van uw wensen, de mogelijkheden van de beschikbare ruimte en uw budget. Hebben we deze basis in kaart gebracht dat gaat onze creatieve ontwerper voor u aan de slag om een eerste voorzet van het tuinontwerp te maken.

Tuinaanleg volledig naar uw wens

Wij zijn pas tevreden als u het ook bent! Daarom vormt de basis van door ons aangelegde tuinen een vrijblijvend gesprek waarin we uw voorkeuren en gewenste tuinstijl bespreken. Pas hierna kunnen we een offerte voor uw tuinaanleg opmaken. Na uw akkoord gaan wij voor u aan de slag, waarbij we de aanleg van uw tuin integraal oppakken. Dat wil zeggen dat we alle werkzaamheden voor u verzorgen – eventueel in samenwerking met partners.

Van inkoop van alle materialen (bijvoorbeeld tuinbestrating, beplanting, vijvers, schuttingen, verlichting) tot het aanleggen van uw tuin; u kunt het allemaal aan onze vakmensen overlaten. En natuurlijk verzorgen wij de afvoer van eventueel tuinafval ook voor u.