Terrasoverkapping Schiedam

Terrasoverkapping Schiedam

Wilt u graag een terrasoverkapping in uw tuin in Schiedam? Bent u aan het rondkijken om te bepalen of er een partij is die eruit springt met een gaaf ontwerp? Ondanks dat wij een veelvoud aan unieke terrasoverkappingen hebben gerealiseerd, is de kans klein dat u precies vindt wat u zoekt. Een terrasoverkapping kan op basis van persoonlijke wensen een uniek object worden – dit hoeft niet – en dat is precies waar wij u bij willen helpen.

Al jaren ontwerpen, vervaardigen en plaatsen wij terrasoverkappingen op maat. En een terrasoverkapping is functioneel, het hele jaar door. Al schijnt de zon of klettert het uit de lucht, u zit beschut onder uw overkapping in uw tuin in Schiedam. Wilt u meer weten over ons?

terrasoverkapping schiedam

Een persoonlijke terrasoverkapping op maat gemaakt

Voor een tuin maken wij altijd een uitgebreid tuinontwerp. Inclusief of exclusief veranda. Maar een overkapping in de tuin is bijna net zo ingewikkeld en ingenieus als een tuin zelf. Een perfecte terrasoverkapping heeft namelijk enorm veel details. En daarom maken we voor uw terrasoverkapping ook altijd een gedetailleerd ontwerp. Stap voor stap schetsen en tekenen elk detail van uw terrasoverkapping. We vergeten niets. En dat zorgt er automatisch voor dat een terrasoverkapping van ons maatwerk is.

Uw terrasoverkapping in Schiedam is duurzaam en tijdloos. Wij realiseren luxe terrasoverkappingen die er stoer of strak uitzien dankzij de combinatiemogelijkheden van aluminium, rvs, hout en glas. Wij maken al jarenlang houten terrasoverkappingen en terrasoverkappingen van glas voor de beste tuinbeleving.

Kortom: niet de goedkoopste maar wel de beste terrasoverkapping. Wilt u ook de beste tuinoverkapping in uw tuin in Schiedam?

Terrasoverkapping laten ontwerpen!

Of ontdek de luxe terrasoverkappingen van Antwan Tuin Totaal door verder te lezen.


De mooiste overkappingen voor uw terras en tuin in Schiedam vindt u bij Antwan Tuin Totaal

Strak design. Minimalistische bouwstijl. Het liefst een terrasoverkapping zonder veel gedoe en fratsen. Zonnewering of niet. Wel of geen schuifpui. Een terrasoverkapping van glas of van hout? Of kies je voor de aluminium of stalen variant. Of toch maar een combinatie van alle vier? Met of zonder kachel. Gedeeltelijk open of volledig gesloten? De uitdaging is om een ideale terras samen te stellen. Maar er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel overkappings-opties te kiezen. Dat maakt een terrasoverkapping niet eenvoudig. Wanneer ziet een terrasoverkapping er nu perfect uit? Wanneer past een overkapping 100% bij ons, onze woning en onze tuin in Schiedam?

Want uw terras is veel meer dan een verhoogd gedeelte in uw tuin. Het is een plek waar geen zonnestraaltje gemist moet worden en waar het helemaal droog is. Waar het ook niet te koud en niet te warm moet zijn. Kortom: het moet een plek zijn die behaaglijk is bij elk weerbericht. Bij uw tuinoverkapping moeten we op elke vierkante centimeter letten. Maar daardoor maken we van uw terrasoverkapping een buitenkamer die gelijkwaardig is aan de sfeer en de uitstraling van uw woonkamer. Alleen die dan frisse buitenlucht ademt. Denk eens na over bijvoorbeeld de volgende twee soorten terrasoverkappingen. Al dan niet in combinatie met strak rvs of aluminium.

natuurlijke overkapping - Antwan Tuin Totaal

Een terrasoverkapping van hout

Een houten terrasoverkapping is tijdloos. Hout is het meest klassieke tuinmateriaal. Maar tegelijkertijd ook modern. Stoer en robuust staat de houten overkapping van ons in uw tuin in Schiedam. Het grote en stevige hout brengt u dicht bij de natuur. En het vergrijzen van hout laat uw overkapping nog meer opgaan in uw tuin.

Het mooie aan een houten tuinoverkapping is dat elke overkapping uniek is. Er zijn enorm veel houtsoorten te verkrijgen. Van Douglas hout tot vurenhout of eikenhout. En elke houten balk en elke houten plank is al anders dan de andere balk of plank. Ontdek onze houten mogelijkheden voor uw houten veranda in de tuin en laat u inspireren door onze creatieve adviseurs.

Hoe ziet u nu uw ideale houten terrasoverkapping in Schiedam voor u? Want wij realiseren die!

Tuinoverkappingen en veranda's - Antwan Tuin Totaal

Een terrasoverkapping van glas

Een glazen overkapping in uw tuin in Schiedam is als een klein kasje. Houdt u van veel licht en is de zon u niet snel te fel? Een overkapping met zijkanten van glas maakt binnen echt buiten. Het resultaat van een terras met glas is een luxe buitenkamer. Ook een ideale oplossing als u extra ruimte aan uw woning wilt of uw woning wilt vergoten. Het grote voordeel van onze luxe glazen terrasoverkappingen is dat u geen last heeft van een grootscheepse verbouwing.

Een glazen terrasoverkapping is een extra luxe terrasoverkapping. U zit middenin uw tuin. Maar dan warm omringt door glas. Met uitzicht op uw hele tuin. Ook als het buiten enorm hard giet. Ook als het erg koud is. Ook als er een scherpe oostenwind waait. U zit het hele jaar buiten enorm comfortabel. Als een koning in een huis van glas. Maar dan in uw eigen tuin.

Een terrasoverkapping aan uw huis in Schiedam of los in de tuin plaatsen?

Kies ik voor een vrijstaande overkapping in de tuin of een terrasoverkapping die volledig aan mijn woning vast is geplakt? Wilt u dat uw terras opgaat in uw tuin of opgaat in uw woning? En hoe belangrijk is schaduw voor u? Met een terrasoverkapping aan uw huis vast haalt u niet het maximale uit het licht dat in uw woning valt.

De positie is de belangrijkste stap om te beginnen met een terrasoverkapping. De plaats waar u een terrasoverkapping wilt hebben bepaald hoe groot uw overkapping kan worden. Aan het huis vast is de meest gekozen optie (omdat er dan iets minder materiaal nodig is). Maar de beste en mooiste plek voor uw tuinoverkapping kunt u het beste niet kiezen vanwege prijstechnische argumenten. Dat komt namelijk later wel aan bod.

Denkt u aan de overkappingsdetails?

Een terras ontwerpen en bouwen is meer werk dan u denkt. Er liggen meer foutjes op de loer dan u denkt. Misschien heeft u er bijvoorbeeld nooit aan gedacht dat een terrasoverkapping het beste schuin kan zijn. Zodat regenwater er gewoon vanaf loopt. Over de details hebben we het later wel. Of moeten we daar juist extra op letten?

Wilt u dat we zo snel mogelijk aan de slag gaan met uw terrasoverkappingsontwerp? Ontdek tijdens een gratis gesprek in Schiedam of er een perfecte driehoek kan ontstaan tussen onze prijzen en uw verandawensen en mogelijkheden.

Gratis overkappingsgesprek!

Een terrasoverkapping in Schiedam van Antwan Tuin Totaal is genieten

Dankzij een luxe veranda van Antwan Tuin Totaal zit u langer buiten in Schiedam in een heerlijk zittende loungeset. U geniet langer van de zon of de heerlijk frisse tuin na een harde regenbui. De zonwering beschermt u tegen irritant en verblindend lichtinval. En ook als de zon onder is gegaan, zorgen wij met behulp van de juiste verlichting voor een mooie avond. Met de juiste kleuren terrasverlichting houden wij uw buitenavond natuurlijk en rustgevend.

U beslist hoe warm het onder uw terrasoverkapping is. Met of zonder heater. Hoewel een elektrische verwarming u helpt om het buiten net zo lekker warm te houden als binnen. En u geniet warm van de buitenlucht terwijl de buren binnen zitten. Als u eenmaal een terrasoverkapping door ons heeft laten ontwerpen en bouwen wilt u die overkapping echt niet meer missen. U haalt meer uit de woorden samen genieten. Want samen buiten bijkomen doet wonderen. Kortom: een terrasoverkapping in Schiedam van Antwan Tuin Totaal is een dure investering. Maar het is een goede investering in uzelf. En die kwaliteitsinvestering is niet in geld uit te drukken!

Begin vandaag nog met investeren en zet de eerste stap door contact op te nemen met onze creatieve overkappingsarchitecten.

Luxe terrasoverkapping realiseren!