Terrasoverkapping Rotterdam

Een persoonlijke terrasoverkapping op maat gemaakt

Een persoonlijke terrasoverkapping op maat gemaakt

U vindt dat uw tuin in Rotterdam nog niet af is: er ontbreekt nog iets. Op zich is uw doel bereikt. Uw droomtuin is gerealiseerd. U hebt de prachtigste tuin van de straat. Maar u wilt ook van uw tuin genieten als het regent. En om nu buiten te staan tijdens een heftige regenbui of naar buiten te gaan wanneer het miezert… Dat doet u ook niet snel. Of liever gezegd: gewoon niet. De oplossing is een luxe en persoonlijke terrasoverkapping op maat gemaakt.

Voor een tuin maken wij altijd een uitgebreid tuinontwerp. Inclusief of exclusief veranda. Maar een overkapping in de tuin is bijna net zo ingewikkeld en ingenieus als een tuin zelf. Een perfecte terrasoverkapping heeft namelijk enorm veel details. En daarom maken we voor uw terrasoverkapping ook altijd een gedetailleerd ontwerp. Stap voor stap schetsen en tekenen elk detail van uw terrasoverkapping. We vergeten niets. En dat zorgt er automatisch voor dat een terrasoverkapping van ons al maatwerk is.

Want het verhaal van uw terrasoverkapping moet helemaal kloppen. Antwan Tuin Totaal is niet de goedkoopste overkappingsleverancier. Goedkope terrasoverkappingen zijn er al genoeg. Die niet de kwaliteit en de zekerheid geven van jarenlang beschermd tuingenot.

Maar we zorgen er wel voor dat uw terrasoverkapping in Rotterdam duurzaam is. Dat uw tuinoverkapping tijdloos is en zich aanpast aan tuinmode en tuinontwikkelingen. Onze terrasoverkappingen zijn luxe en ze voelen warm aan en zijn met (of zonder) kachel ook letterlijk warm. Ze zijn stoer en strak dankzij de combinatiemogelijkheden van aluminium, rvs, hout en glas.

Wij maken al jarenlang houten terrasoverkappingen en terrasoverkappingen van glas voor de beste tuinbeleving.

Kortom: niet de goedkoopste maar wel de beste terrasoverkapping. Wilt u ook de beste tuinoverkapping in uw tuin in Rotterdam?

Terrasoverkapping laten ontwerpen!

Of ontdek de luxe terrasoverkappingen van Antwan Tuin Totaal door verder te lezen.


De mooiste overkappingen voor uw terras en tuin in Rotterdam vindt u bij Antwan Tuin Totaal

Strak design. Minimalistische bouwstijl. Het liefst een terrasoverkapping zonder veel gedoe en fratsen.

Zonnewering of niet. Wel of geen schuifpui. Een terrasoverkapping van glas of van hout? Of kies je voor de aluminium of stalen variant. Of toch maar een combinatie van alle vier? Met of zonder kachel. Gedeeltelijk open of volledig gesloten? De uitdaging is om een ideale terras samen te stellen. Maar er zijn zoveel mogelijkheden en zoveel overkappingsextraatjes te kiezen. Dat maakt een terrasoverkapping niet eenvoudig. Wanneer ziet een terrasoverkapping er nu perfect uit? Wanneer past een overkapping 100% bij ons, onze woning en onze tuin in Rotterdam?

Want uw terras is veel meer dan een verhoogd gedeelte in uw tuin. Het is een plek waar geen zonnestraaltje gemist moet worden en waar het helemaal droog is. Waar het ook niet te koud en niet te warm moet zijn. Kortom: het moet een plek zijn die behaaglijk is bij elk weerbericht.

Bij uw tuinoverkapping moeten we op elke vierkante centimeter letten. Maar daardoor maken we van uw terrasoverkapping een buitenkamer die gelijkwaardig is aan de sfeer en de uitstraling van uw woonkamer. Alleen die dan frisse buitenlucht ademt.

Denk eens na over bijvoorbeeld de volgende twee soorten terrasoverkappingen. Al dan niet in combinatie met strak rvs of aluminium.

Een terrasoverkapping van hout

natuurlijke overkapping - Antwan Tuin Totaal

Een houten terrasoverkapping is tijdloos. Hout is het meest klassieke tuinmateriaal. Maar tegelijkertijd ook modern.

Stoer en robuust staat de houten overkapping van ons in uw tuin in Rotterdam. Het grote en stevige hout brengt u dicht bij de natuur. En het vergrijzen van hout laat uw overkapping nog meer opgaan in uw tuin.

Het mooie aan een houten tuinoverkapping is dat elke overkapping uniek is. Er zijn enorm veel houtsoorten te verkrijgen. Van Douglas hout tot vurenhout of eikenhout. En elke houten balk en elke houten plank is al anders dan de andere balk of plank. Ontdek onze houten mogelijkheden voor uw houten veranda in de tuin en laat u inspireren door onze creatieve adviseurs.

Hoe ziet u nu uw ideale houten terrasoverkapping in Rotterdam voor u? Want wij realiseren die!

Een terrasoverkapping van glas

Tuinoverkappingen en veranda's - Antwan Tuin Totaal

Een terrasoverkapping van glas

Een glazen overkapping in uw tuin in Rotterdam is als een klein kasje. Houdt u van veel licht en is de zon u niet snel te fel?

Een overkapping met zijkanten van glas maakt binnen echt buiten. Het resultaat van een terras met glas is een luxe buitenkamer. Ook een ideale oplossing als u extra ruimte aan uw woning wilt of uw woning wilt vergoten. Het grote voordeel van onze luxe glazen terrasoverkappingen is dat u geen last heeft van een grootscheepse verbouwing.

Een glazen terrasoverkapping is een extra luxe terrasoverkapping. U zit middenin uw tuin. Maar dan warm omringt door glas. Met uitzicht op uw hele tuin. Ook als het buiten enorm hard giet. Ook als het erg koud is. Ook als er een scherpe oostenwind waait. U zit het hele jaar buiten enorm comfortabel. Als een koning in een huis van glas. Maar dan in uw eigen tuin.

Een terrasoverkapping aan uw huis in Rotterdam of los in de tuin plaatsen?

Kies ik voor een vrijstaande overkapping in de tuin of een terrasoverkapping die volledig aan mijn woning vast is geplakt? Wilt u dat uw terras opgaat in uw tuin of opgaat in uw woning? En hoe belangrijk is schaduw voor u? Met een terrasoverkapping aan uw huis vast haalt u niet het maximale uit het licht dat in uw woning valt.

De positie is de belangrijkste stap om te beginnen met een terrasoverkapping. De plaats waar u een terrasoverkapping wilt hebben bepaald hoe groot uw overkapping kan worden. Aan het huis vast is de meest gekozen optie (omdat er dan iets minder materiaal nodig is). Maar de beste en mooiste plek voor uw tuinoverkapping kunt u het beste niet kiezen vanwege prijstechnische argumenten. Dat komt namelijk later wel aan bod.

Denkt u aan de overkappingsdetails?

Een terras ontwerpen en bouwen is meer werk dan u denkt. Er liggen meer foutjes op de loer dan u denkt. Misschien heeft u er bijvoorbeeld nooit aan gedacht dat een terrasoverkapping het beste schuin kan zijn. Zodat regenwater er gewoon vanaf loopt. Over de details hebben we het later wel. Of moeten we daar juist extra op letten?

Wilt u dat we zo snel mogelijk aan de slag gaan met uw terrasoverkappingsontwerp? Ontdek tijdens een gratis gesprek in Rotterdam of er een perfecte driehoek kan ontstaan tussen onze prijzen en uw verandawensen en mogelijkheden.

Gratis overkappingsgesprek!

Hoogwaardige terrasoverkappingen van Antwan Tuin Totaal

Antwan Tuin Totaal is al ruim tien jaar uw hovenier en leverancier van luxe en de beste tuinoverkappingen. En als hovenier zijn wij sterren in het ontwerpen en bouwen van een tuinoverkapping die helemaal opgaat in uw tuin. Wij designen en maken alleen maar de beste overkappingen. Bij ons betaalt u dus echt voor kwaliteitsveranda’s. En is er binnen een paar jaar toch iets mis met de overkapping? Dan krijgt u van ons de garantie dat we het oplossen.

Zoekt u een prachtige en luxe plek om meer buiten heerlijk uit te kunnen rusten in uw eigen tuin in Rotterdam. Om heerlijk te niksen of juist om in alle rust een goed boek te kunnen lezen. Of een plek om gezellig thuis te werken of een nieuwe cursus of studie op te pakken. Een plek om met vrienden wat te drinken zonder dat de kinderen die boven liggen te slapen last van jullie hebben.

Die plek moet met al die eisen niet alleen comfortabel zijn. Die plek moet ook een prachtige uitstraling hebben. Dezelfde sfeer als binnen. Die combinatie vindt u in een terrasoverkapping van Antwan Tuin Totaal!

Ontdek hoe wij die terrasoverkapping realiseren!

Luxe terrasoverkapping realiseren!