Sierbestrating

Sierbestrating - Antwan Tuin TotaalTuinbestrating

Naast beplanting vormt sierbestrating een belangrijk onderdeel van uw tuin. Mooie tuinbestrating geeft een tuin net dat beetje extra charme en sfeer dat u zoekt. Afhankelijk van uw tuinontwerp en uw persoonlijke smaak maakt u een keuze voor het materiaal van de tuinbestrating. Zo geeft u uw tuin de juiste uitstraling.

Elke soort sierbestrating

De stratenmakers van Antwan Tuin Totaal werken met alle soorten tuinbestrating. U heeft ruime keuze uit vele soorten sierbestrating. Flagstones, tuintegels, betonklinkers, natuursteen, siergrind of split; wij zorgen ervoor dat de juiste bestrating voor uw tuin wordt gelegd! En behalve het leggen van sierbestrating, helpen wij u bovendien bij het kiezen voor de bestrating die het beste bij uw tuinstijl past zodat uw tuin de gewenste sfeer uitstraalt.

Wilt u meer weten over sierbestrating en wat we hierin voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek of een offerte op maat.

Altijd strak gelegde bestrating

Niet alleen het bestraten van uw tuin, maar ook het herstraten of ophogen van uw tuin doen onze stratenmakers graag voor u. Verzakte tuinbestrating ziet er al snel slordig uit en zorgt ervoor dat uw tuin een onverzorgde uitstraling krijgt. Daarom zorgen onze stratenmakers ervoor dat uw tuin er altijd netjes bijligt. Ook het realiseren van tuinmuurtjes, vijverranden of pallisaden in de steensoort van uw keuze is geen enkel probleem. Wij verzorgen tevens het bestratingsmateriaal en voeren eventuele oude bestrating voor u af.

Gespecialiseerde stratenmakers

Bij Antwan Tuin Totaal vindt u het totaalpakket van tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinrenovatie. Omdat bijna elke tuin deels uit bestrating bestaat, hebben we fulltime stratenmakers in dienst. Deze vakmannen werken nauw samen met onze hoveniers om tot een perfect totaalplaatje van uw tuin te komen.