Schaduwdoek

Schaduw in uw tuin!

Bent u op zoek naar de perfecte schaduwdoek voor in uw tuin? Wij hebben voor u diverse schaduwdoeken in alle soorten en maten die toepasbaar zijn in elke tuin. De soorten worden hieronder toegelicht. Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar.
• Coolfit schaduwdoek
• Dreamsail schaduwdoek
• Coolfit Harmonicadoek
Pergola’s
Maatwerk

Coolfit schaduwdoeken

Een schaduwdoek is niet alleen sfeervol, het biedt u ook vele voordelen. Zo heeft u geen last van een hinderlijke parasolvoet en het materiaal is zeer sterk. Daardoor kan het schaduwdoek het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Het doek houdt tot 95% de UV straling tegen en geeft heerlijke verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Het reinigen van het doek vormt geen probleem. Het is namelijk eenvoudig te reinigen en is schimmelwerend. Daarnaast kunt u het gemakkelijk monteren en demonteren. Coolfit schaduwdoek is verkrijgbaar in drie- en vierhoeken met verschillende afmetingen. Ze zijn in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar, Gebroken wit, Antraciet, Zand, Zwart, Terra en Lime green. Het schaduwdoek wordt bevestigd aan palen of een bestaande muur. Dit hangt af van de grote van de tuin en de manier waarop het gemonteerd moet worden.

Dreamsail schaduwdoeken

Het verschil met het Coolfit schaduwdoek, is dat het Dreamsail doek waterafstotend is. Ook met een milde regenbui kunt u gewoon buiten blijven zitten terwijl de regen op het doek valt. Het doek moet wel op 30 graden afschot opgehangen worden om het water af te voeren. Het doek is verkrijgbaar in een driehoek en in een vierkant met verschillende afmetingen. U kunt kiezen uit twee verschillende kleuren, grijs of crème. Het materiaal is van fijn polyester weefsel wat een dichte structuur heeft.

Coolfit Harmonicadoeken

Het Coolfit harmonicadoek is de winnaar van de innovatieprijs Tuinidee Award! Het is gemaakt van zeer sterk materiaal en beschermd u tot 95% tegen schadelijke UV straling. Het geeft een heerlijke verkoeling bij warm weer en het bijkomende voordeel is dat u geen last heeft van een parasolvoet. Een harmonicadoek wordt bevestigd op de vier hoeken van een pergola. Het voordeel van een Harmonicadoek ten opzichte van een schaduwdoek is dat u het harmonicadoek open en dicht kunt schuiven. U kunt hierdoor zelf de hoeveelheid zon bepalen. Bij schaduwdoeken is dit niet mogelijk. Het doek is zeer gemakkelijk te reinigen en is schimmelwerend. Het harmonicadoek is gemakkelijk te installeren en werkt via katrollen. Het is in verschillende afmetingen en in drie kleuren verkrijgbaar, Gebroken wit, Zand, Antraciet.