Schaduwdoek

Schaduwdoek

houten pergola met zonnende - Antwan tuin Totaal

Bent u op zoek naar een perfect schaduwdoek voor in uw tuin? Wij hebben voor u diverse schaduwdoeken die toepasbaar zijn in elke tuin. De soorten worden hieronder toegelicht. Heeft u vragen, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar.

Coolfit schaduwdoek
Dreamsail schaduwdoek
Coolfit Harmonicadoek
• Pergola’s
• Maatwerk

Coolfit schaduwdoek

Een Coolfit schaduwdoek is niet alleen sfeervol, het biedt u ook vele voordelen. Zo heeft u geen last van een hinderlijke parasolvoet en het materiaal is zeer sterk. Daardoor kan het doek het hele zomerseizoen buiten blijven hangen. Het doek houdt tot 95% de UV straling tegen en geeft heerlijke verkoeling tijdens de warme zomerdagen. Het reinigen van het doek vormt geen probleem. Het is namelijk eenvoudig te reinigen en het is schimmelwerend. Daarnaast kunt u het gemakkelijk monteren en demonteren. Coolfit schaduwdoek is verkrijgbaar in drie- en vierhoeken met verschillende afmetingen. Ze zijn in 6 verschillende kleuren verkrijgbaar, Gebroken wit, Antraciet, Zand, Zwart, Terra en Lime green. Het schaduwdoek wordt bevestigd aan palen of een bestaande muur. Dit hangt af van de grote van de tuin en de manier waarop het gemonteerd moet worden.

Dreamsail schaduwdoek

Het verschil met het Coolfit schaduwdoek, is dat het Dreamsail schaduwdoek waterafstotend is. Ook met een milde regenbui kunt u gewoon buiten blijven zitten terwijl de regen op het doek valt. Het doek moet wel op 30 graden afschot opgehangen worden om het water af te voeren. Het doek is verkrijgbaar in een driehoek en in een vierkant met verschillende afmetingen. U kunt kiezen uit twee verschillende kleuren, grijs of crème. Het materiaal is van fijn polyester weefsel wat een dichte structuur heeft.

Coolfit Harmonicadoek

Het Coolfit harmonicadoek is de winnaar van de innovatieprijs Tuinidee Award! Het is gemaakt van zeer sterk materiaal en beschermd u tot 95% tegen schadelijke UV-straling. Het geeft een heerlijke verkoeling bij warm weer en het bijkomende voordeel is dat u geen last heeft van een parasolvoet. Een harmonicadoek wordt bevestigd op de vier hoeken van een pergola. Het voordeel van een Harmonicadoek ten opzichte van een regulier schaduwdoek is dat u het harmonicadoek open en dicht kunt schuiven. U kunt hierdoor zelf de hoeveelheid zon bepalen. Bij reguliere schaduwdoeken is dit niet mogelijk. Het doek is zeer gemakkelijk te reinigen en is schimmelwerend. Het harmonicadoek is gemakkelijk te installeren en werkt via katrollen. Het is in verschillende afmetingen en in drie kleuren verkrijgbaar, Gebroken wit, Zand, Antraciet.

Pergola’s

Kies voor een pergola en span hier een schaduwdoek in. Kies voor een harmonicadoek als u de vrijheid wilt hebben om het doek naar uw wensen te spannen. Kiest u voor een pergola, geschakeld aan uw huis, dan kan het goed zijn om in de zomer een doek te spannen. In de winterperiode verwijderd u het doek, waardoor u nog steeds genoeg daglicht in uw woning heeft.

Maatwerk overkapping

Heeft u bijzondere wensen of wilt u graag een solide oplossing op een specifieke plek in uw tuin? Kies dan voor een maatwerk oplossing en kies voor een houtconstructie. Of laat een exclusieve veranda of tuinoverkapping in uw tuin realiseren waar u het gehele jaar in kunt vertoeven.

Meer weten over schaduwplekken?

Wilt u meer weten over het creëren van schaduwplekken in uw tuin? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij adviseren u graag bij de juiste keuze voor uw ideale schaduwplek.