Robuuste tuin

Robuuste tuin

Kiest u voor een robuuste tuin? Dan houdt u van een stoere uitstraling, grof eikenhout, ruwe tegels, grillige beplantingsvormen. Sterke gebaren in een tuin maken hem robuust. Duurzame materialen zijn de basis van deze tuin. Steigerbuizen als pergola of juist enkel grote boomstammen. Wij maken uw tuin stoer en robuust.

Uw robuuste tuin

De tuin is eenvoudig en modern ingericht. Het gebruik van niet alledaagse materialen zorgt voor een strakke en robuuste uitstraling. Voorbeelden van niet alledaagse materialen zijn tuinmeubels van steigerhout en bloembakken vervaardigd uit Cortenstaal in combinatie met grote tegels als bestrating. Deze tuinen kunnen tegen een stootje!

Meer weten over deze type tuin?

Wilt u meer weten over een stoere tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met Antwan Tuin Totaal. Wij gaan graag voor u aan de slag om een prachtige tuin te realiseren waar u iedere dag weer van geniet.

Of maak een afspraak

Ontdek ook andere tuinstijlen:
Lounge tuinWellness tuinMediterrane tuinRomantische tuinNatuurlijke tuinModerne tuinRozentuinKindvriendelijke tuinOnderhoudsvriendelijke tuinDiervriendelijke tuin