Sfeervolle tuin met buitenkeuken en jacuzzi

31-08-2022

Sfeervolle tuin met buitenkeuken en jacuzzi

In deze sfeervolle tuin is er gekozen voor een mooie buitenkeuken met aangrenzend een maatwerk overkapping met een gezellige zitgelegenheid. Achter in de tuin is er een jacuzzi ingebouwd met daaromheen een houten vlonder. Ook is er gebruik gemaakt van een zwevende trap, die de tuin nog meer ruimte geeft.

Uw droomtuin laten aanleggen? >

Tuinaanleg Capelle aan den IJssel

Buitenkeuken in je tuin

Je ziet het steeds vaker: de buitenkeuken. Steeds meer mensen kiezen ervoor om te investeren in een prachtige buitenkeuken. Het zorgt voor een zomer vol sfeer en gezelligheid in je tuin. Er is hier gekozen om een barbecue en een wijnkoelkast in te bouwen, in dezelfde stijl als de rest van de keuken. Aangrenzend aan deze zwarte buitenkeuken hebben we een terras met een mooie eethoek aangelegd.

Maatwerk overkapping van Ayous hout

Omdat we in Nederland soms te maken hebben met onverwachte regenbuien, hebben we een maatwerk overkapping gemaakt. Deze zorgt ervoor dat de buitenkeuken goed wordt beschermd tegen eventuele regen. Aangrenzend is er onder de overkapping een gezellige zithoek gecreëerd, inclusief een buitenkachel. Zo kan je ook in de winter en in de late avonduren nog genieten van de tuin.

De zijkanten van de overkapping zijn gemaakt met Flex Fence. Dit zijn draaibare lamellen. Hierdoor kun je in de zomer nog uitkijken op de rest van je tuin, maar wanneer er hardere wind staat heeft u ook nog een beschut plekje. Doordat voor de kleur van de Flex Fence voor zwart is gekozen, zit er een mooie afwisseling van materialen in de overkapping. Voor de wanden van de overkapping is er gebruik gemaakt van Ayous hout.

Ingebouwde jacuzzi

Met een ingebouwde jacuzzi in uw tuin, kunt u echt het hele jaar door optimaal genieten van uw tuin. Om de jacuzzi heen hebben we een frame gebouwd van hardhout. Op deze fundering hebben we de vlonder gelegd. Er is gebruik gemaakt van douglas hout. Zo is er een echte wellness-hoek gecreëerd in de tuin, waar heerlijk gerelaxt kan worden.

In-Lite verlichting

De gehele tuin wordt verlicht door prachtige In-Lite verlichting. Deze kan zelf worden aangestuurd vanaf de smartphone. Tuinverlichting zorgt voor veel extra sfeer in de avonduren. Zo kunt u blijven genieten van uw tuin. Meer weten over tuinverlichting?

Zwevende trap

Door de gehele tuin is gebruik gemaakt van de tegel Ebema Smooth Grey. Er is een prachtige, zwevende trap gerealiseerd. Die zorgt ervoor dat de verschillende gedeeltes van de tuin, door een hoogteverschil, van elkaar worden gescheiden. Hierdoor krijgt u een mooi ruimtelijk effect in uw tuin.

Specificaties van de tuin
In deze tuin is er gekozen voor de volgende materialen.

Tuinafscheiding/balustrade: Hardhouten frame met Ayous triple Rhombus

Verharding: Tegels van Ebema – Smooth Grey

Overkapping: Ayous hout en zwarte Flex Fence

Verlichting: In-Lite, ace en scopes

Beplanting: Vaste planten mix, olijfboom

Vlonder: Douglas hout

Wilt u meer weten over deze sfeervolle tuin met buitenkeuken en jacuzzi?

Bent u geïnspireerd geraakt door deze sfeervolle achtertuin met buitenkeuken en jacuzzi? En bent u benieuwd of wij ook uw droomtuin kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op. Al jarenlang zijn wij dé hovenier van Rotterdam en omgeving en weten als geen ander wat ervoor nodig is om een tuin te ontwerpen en realiseren waar u jarenlang van geniet. Ontdek het zelf. Bereid u voor met ‘Pin uw droomtuin’ en maak uw eigen moodboard aan. Wilt u liever eerst een tuinontwerp aan huis laten maken dan is dat mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met ons op
voor uw droomtuin