Bijzondere natuurtuin

02-12-2021

Bijzondere natuurtuin

Een oase van rust, dat brengt deze natuurtuin als u er doorheen wandelt. Op verschillende plekken is een zitje gecreëerd zodat deze mensen op ieder moment van de dag kunnen genieten van de zon of zich kunnen terugtrekken in de schaduw. Deze natuurtuin geeft ruimte aan flora en fauna.

natuurtuinBent u ook op zoek naar een hovenier die uw natuurtuin kan aanleggen? Lees dan meer over een natuurlijke tuin of neem direct contact met ons op. Benieuwd naar deze tuin? Lees dan verder.

Natuurtuin met natuurvijver

De organische tuinpaden zorgen voor een bepaalde sereniteit in de tuin. De fijne aankleding met planten, variërend in hoogte en kleur, geven de tuin de prettige en natuurlijke sfeer. Naast lage beplanting is er ook ruimte in deze tuin voor bomen en hoge struiken. Zo worden intieme plekjes in deze natuurtuin gecreëerd.

Centraal in de tuin ligt een natuurlijke vijver. Een prachtige plek om tot rust te komen en te kijken naar de vissen in het water. Ook trekt de natuurlijke vijver andere dieren aan zoals kikkers, salamanders en insecten. De vijver is sierlijk omheind met houten palen. Niet alleen een verfraaiing van de tuin, maar ook zekere mate van attentie voor de natuurlijke vijver die verscholen ligt tussen de beplanting.

Een natuurlijke vijver is een prachtige plek om tot rust te komen en te kijken naar de vissen in het water.

Vlonderterras

Naast de vijver is een zonnedek gesitueerd. Een vlonderterras waar een fijne zitplek is gemaakt om te genieten van het buitenleven. Het verhoogde terras geeft een goede uitkijk over de tuin en ligt goed beschut tussen de schutting en stijlvolle leibomen. 

Specificaties van de tuin

Voor deze bijzondere natuurtuin is er gekozen voor de volgende materialen en beplanting.

Tuinafscheiding : Douglas rombus schermen met hardhouten palen
Verharding          : Schellevis 1mx1m
Vijver                    : Ecolan folie
Vlonder                : Hardhouten grappa vlonder blind gemonteerd.
Verlichting          : In-lite verlichting, probleemloos zwakstroom systeem met 5 jaar garantie.
Beplanting           : Vaste planten mix en bestaande beplanting, hier kunnen beestjes goed in schuilen en anderzijds veel te vinden voor vogels

Ook genieten van een natuurtuin?

Ziet u zichzelf ook wel genieten van zo’n prachtige natuurtuin? Benieuwd of wij dit ook voor u kunnen realiseren? Neem dan contact met ons op. Al jarenlang zijn wij dé hovenier van Rotterdam en omgeving en weten als geen ander wat er voor nodig is om een tuin te ontwerpen en realiseren waar u jarenlang van geniet. Ontdek het zelf. Bereid u voor met ‘Pin uw droomtuin’ en maak uw eigen moodboard aan. Wilt u liever eerst een tuinontwerp aan huis laten maken dan is dat mogelijk. Wij denken graag met u mee!

Neem contact met ons op
voor uw droomtuin