Tuin aan water

25-10-2021

Tuin aan water

tuin aan water

Een tuin aan water. In deze tuin komen verschillende materialen samen wat deze tuin zo speels maakt. Dit in combinatie met het water zorgt ervoor dat hier ieder seizoen van het jaar prachtig toeven is. Overal is aan gedacht. Een fijne plek in de tuin aan het water. Een zitje op het terras, direct aangrenzend aan het huis en tot slot de overkapping met loungeset. Beschut genieten – vanwege de glazen pui in combinatie met heaters in de overkapping – het hele jaar door. Wat wil een mens nog meer?

Er valt altijd wat te zien op of in het water. De plek die is gecreëerd met de vlonder biedt een uniek plekje in de tuin.

Tuin aan het water vlonder

Deze tuin aan het water met vlonder zorgt voor een heerlijk uitzicht. Er valt altijd wat te zien op of in het water. De plek die is gecreëerd met de vlonder biedt een uniek plekje in de tuin. De mooie grote boom zorgt direct voor een romantische sfeer in de tuin. Precies wat het nodig heeft om de strakke lijnen in de tuin te verzachten. De mooie afwisseling van grind, hout, steen en groen geeft de tuin een tijdloze uitstraling waar deze mensen jarenlang van kunnen genieten. Wat betreft onderhoud is deze tuin ook erg geschikt want dit blijft beperkt.

Specificaties van de tuin

In deze tuin is er gekozen voor de volgende materialen en planten.

Overkapping: Uitgevoerd in Douglas palen 15×15, achterwand Zweeds rabbat.
Bestrating: Gebakken klinkers, traptreden en staptegels van Schellevis
Beplanting: Siergrassen en vasteplanten mix
Verlichting: natuurlijk In-lite verlichting, up&down lighters en mini scopes
Bijzonderheden: Beschoeing geheel vervangen, vlonder ‘blind’ gemonteerd. 

Heeft u een tuin aan het water?

Heeft of krijgt u een tuin aan het water en bent u geïnspireerd geraakt? Wilt u meer weten over deze tuin en bent u benieuwd hoe wij uw tuin omtoveren in een unieke droomtuin? Of wilt u een andere soortgelijke tuin bekijken? Al jarenlang zijn wij dé hovenier van Rotterdam en omstreken en weten als geen ander wat er voor nodig is om een tuin te ontwerpen én realiseren waar u jarenlang plezier aan beleeft. Wilt u het zelf ervaren? Maak een afspraak en bereidt u eventueel vast voor met ‘Pin uw droomtuin’. Ook is het mogelijk om een tuinontwerp aan huis te laten maken. Wij denken graag met u mee! Graag tot binnenkort.

Neem contact op >>
voor uw droomtuin!