Sfeervolle tuin

30-08-2021

Sfeervolle tuin

maatwerk overkapping

Deze sfeervolle tuin combineert alle bijzondere elementen die deze tuin zo sfeervol maken. De mooie houten overkapping, de waterpartij, het royale gazon en het terras. De houten latten worden omringt door een zwart geschilderde Douglas omlijsting die op verschillende plekken terugkomen in de tuin. Samen met de zwarte houten palen die op speelse wijze terugkomen in de tuin, zorgt het voor eenheid en rust in de tuin.

Eyecatcher van een waterpartij

Het spattende water uit het waterelement maakt het de bewoners makkelijk om weg te dromen op een zomerse dag. Deze strakke bak en de eveneens strakke aluminium pijpjes is een echte eyecatcher. Zowel vanuit de woonkamer als beide terrassen gezien, is de fontein het stralende middelpunt.

‘Groene beplanting en het gazon combineren prachtig met de zwarte waterbak en houten palen. Afgewisseld met houten wanden en de houten terrasoverkapping zorgt dit voor spanning en sfeer.’

Grote sfeervolle tuin

Voor een feestje is er voldoende ruimte in deze grote tuin. Het gazon en de grote buitentafel biedt genoeg plek voor een groot gezelschap. En door de knusse plekjes is het terras of de zitplek onder de overkapping ook meteen een fijne intieme plek. Heerlijk om aan het einde van de dag nog even te genieten van een kop koffie en samen plannen te maken voor de dag van morgen.

Specificaties van de tuin

Voor deze tuin hebben wij gekozen voor de volgende materialen en planten.

Waterpartij: opgebouwd uit aluminium muur en waterbak, al maatwerk te leveren in alle kleuren.
Samenstelling terrasoverkapping: deze is gebouwd in een Douglas constructie, de wanden zijn uitgevoerd in triple profile, hardhout.
Verharding: Geo Ceramica en gebakken waalformaat klinkers
Beplanting: meerstammige Parrotia, aangevuld met lage hydrangea’s en vaste planten
Potten: uit eigen assortiment en zijn gevuld met siergrassen.
Verlichting: In-lite mag niet ontbreken. up&down in de veranda en scopes.

Meer weten over deze sfeervolle tuin?

Wilt u meer weten over deze sfeervolle tuin of bent u benieuwd hoe wij uw tuin omtoveren in een unieke droomtuin die aansluit bij uw wensen? Al jarenlang zijn wij dé hovenier van Rotterdam en omstreken en weten als geen ander wat er voor nodig is om een tuin te ontwerpen én realiseren waar u jarenlang plezier aan beleeft. Wilt u het zelf ervaren? Maak een afspraak en bereidt u eventueel vast voor met ‘Pin uw droomtuin’. Ook is het mogelijk om een tuinontwerp aan huis te laten maken. Wij denken graag met u mee! Graag tot binnenkort.

Neem contact op >>
om uw droomtuin te realiseren.