Strakke moderne tuin

09-11-2020

strakke moderne tuinStrakke moderne tuin

Een strakke moderne tuin, dat heeft Antwan Tuin Totaal gerealiseerd voor de bewoners van deze vrijstaande woning. Met een passend tuinontwerp wanen de bewoners zich in georganiseerd groen met in het middelpunt een prachtig en verkoelend zwembad.

Qua uitstraling zorgen we voor overeenstemming met het interieur. Strakke lijnen en warme materialen vormden de basis rondom het zwembad. Veel gras en mediterrane beplanting in grote cortenstalen bakken. Rondom het zwembad is balans het uitgangspunt, vier grote olijfbomen in cortenstalen plantenbakken zijn de eye-cathers rondom het zwembad. De onder beplanting is weelderig en bestaat uit groenblijvende grassen met een aantal wolken van weelderige bloemen.

Sfeervolle overkapping

De overkapping heeft een krachtige uitstraling met een groot contrast tussen antraciet en wit, heel strak en tegelijkertijd sfeervol door de hardhouten vlonder. Ook is de technische ruimte voor het zwembad netjes weggewerkt in de berging. Zo is er enkel oog voor de fraaie dingen in de tuin.

Meer weten over dit project?

Bent u geïnspireerd geraakt door deze strakke tuin? Wilt u graag meer weten of heeft u specifieke vragen over de toepassing van de verschillende materialen of de beplanting? Neem contact met ons op en laat uw droomtuin ontwerpen en realiseren.