Tuin aan het water

09-11-2020

tuin aan het waterTuin aan het water

Een tuin aan het water waar veel bomen staan met daaronder en ernaast veel lage beplanting. In deze tuin is er bewust gekozen voor veel beplanting en de toevoeging van een speels waterelement.

Wanneer je door Poortugaal rijdt zie je deze vrijstaande woning aan de waterpartij staan. Een natuurlijke tuin die combineert met strakke elementen was de uitdaging.

Het lijnenspel is strak met een onderhoudsvriendelijke keramische tegel waarvan verschillende terrassen gemaakt zijn. Naast deze bestrating is er gewerkt met een halfverharding. Mooie grove canadian slates waar de witte plantenbakken uit springen. De grote plantenbakken zijn gemaakt van polyester en verstevigd met isolatiemateriaal waardoor de planten goed kunnen overwinteren. Wel zo prettig voor een onderhoudsvriendelijke tuin.

Authentiek waterelement

Niet te vergeten is het waterelement wat de verschillende onderdelen met elkaar verbindt, een spiegelde vijver en het rustige geluid van kabelend water geeft een rustgevend effect. Vanuit de tuin is er direct zicht op het water. Heerlijk om vanaf de vlonder op het water, te genieten van een zomerse avond.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze geweldige tuin? Of bent u geïnspireerd en wilt u uw tuin ook graag door ons laten realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op.