Tuin met veranda en vijver in Rhoon

04-09-2019

Tuin met veranda en vijver in Rhoon

In de wijk Essendael in Rhoon hebben wij een tuin met veranda en vijver gerealiseerd, met als resultaat: Een heerlijke gezinstuin!

De voortuin is praktisch opgezet, zo is er ruimte om twee auto’s te parkeren en een strakke inloop naar de woning gecreëerd. Via de – door ons gebouwde – schuur loopt deze familie de overkapping in. Dit geeft meteen een prachtig zicht op de tuin en als verrassing lopen ze over de vijver hun tuin in.

Tuinaanleg-EssendaelTerwijl de kinderen zich vermaken op de trampoline in het kunstgras of op de zelfgebouwde schommel. Kan onze klant heerlijk relaxen in de overkapping die is uitgerust met een heater.

In de vijver lopen twee rvs-brievenbussen welke in de avond prachtig uitgelicht zijn en hieronder zijn twee mistmakers toegepast. De gehele tuin is verder sfeervol uitgelicht met Philips Hue verlichting waardoor er allerlei kleur thema’s mogelijk zijn.

Verder zijn er in de tuin groene oases gemaakt. Grote plantenbakken, geschakeld aan mooie houten tuinbanken. Zo is er genoeg ruimte om een leuk feest te geven!

Wilt u ook een tuin met veranda en vijver?

Bent u geïnspireerd door deze tuin met veranda en vijver in Rhoon? En wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!