Vlondertuin in Rotterdam

29-09-2016

Vlondertuin in Rotterdam

In samen werking met Mirella Schout van de Tuinfabriek, hebben we deze Vlondertuin mogen realiseren in Nesselande te Rotterdam.

Best een lastige plek om een gezellige en beschutte tuin te creëren: aan 2 kanten veel water, open vlakte daardoor ook veel wind. De tuin met inheemse boomsoorten en veel siergrassen kunnen uitwerken tot een droomtuin.

Een groot deel van de achtertuin is onder kelderd, uiterst geschikt voor een vlonder, deze is uitgevoerd in het zeer duurzame en mooie hout Ipe. Naast de kelder nog een onder hijde fundering gemaakt t.b.v. overige vlonders en muren.

De tuin compleet uit gevoerd met drainage, beregening en een verlichtingsplan. Veel speel gelegenheid voor de kinderen: trampoline, pergola wat tevens een klimrek is, aanlegmogelijkheden voor kano’s en bootjes.

Vlondertuin Rotterdam… Kunnen we u ook verrassen?

Heeft u voor ons ook een mooie uitdaging? Bijvoorbeeld een voor een Vlondertuin of misschien een andere ‘lastige’ opdracht in Rotterdam? We laten u graag de mogelijkheden zien… Neem eens vrijblijvend contact op, een afspraak is zo gemaakt!