Partners

Als hoveniersbedrijf bieden we u graag een totaalpakket aan. Alles om van u tuindroom een droomtuin te maken. Om dit te kunnen realiseren werken we samen met een aantal gespecialiseerde bedrijven en partners. Deze bedrijven zijn speciaal geselecteerd om aan uw en onze verwachtingen te kunnen voldoen. Ze leveren de gewenste kwaliteit, stralen passie en betrokkenheid uit en stellen we daarom graag aan u voor!

  • Kunstgras Gigant Delft
  • De Tuinfabriek
  • Snoei Tuinmaterialen
  • Tuinplantencentrum Van Der Dussen
  • Wellis
  • Urbanscape
  • Potmaat

Kunstgras Gigant Delft

Kunstgras Gigant Delft is ons zusterbedrijf gespecialiseerd in levering van diverse soorten kunstgras. Van speelgras tot sportgras en siergras in diverse kleuren, kwaliteiten en uitstralingen. Onze jarenlange ervaring met en levering van hoge kwaliteit kunstgras zorgen voor een perfecte natuurlijke uitstraling van uw onderhoudsvriendelijke tuin. Ook op balkons en dakterrassen passen we veelvuldig kunstgras toe voor een ‘groene beleving’.
Bekijk voor meer informatie over kunstgras, projecten en foto’s op de website Kunstgras Gigant Delft

De Tuinfabriek

De Tuinfabriek is het bureau van Mirella Schout gevestigd in Rotterdam. Mirella maakt op de individuele situatie toegesneden tuinontwerpen voor een betere sfeer en gebruik van buitenruimte. De persoonlijke wensen, maar ook de omgeving en architectuur van het huis vormen de inspiratie voor haar ontwerpen. De Tuinfabriek ontwerpt met enthousiasme en liefde voor vorm, materiaal en beplanting een plek om van te genieten.
Bekijk voor meer informatie en foto’s op de website www.detuinfabriek.nl

Snoei Tuinmaterialen

Wij mogen Snoei tuinmaterialen tot onze partners rekenen. Snoei is hét adres om een geslaagde basis voor uw tuin te leggen. Snoei tuinmaterialen heeft een uitgebreid assortiment (sier) bestrating, tuinhout, verlichting en tuinhuizen.
Bekijk het uitgebreide assortiment op www.snoeituinmaterialen.nl

Tuinplantencentrum Van der Dussen

Tuinplantencentrum Van der Dussen is een bloeiend tuincentrum met twee vestigingen, in Nieuwekerk en Pijnacker. Elk seizoen kunt u bij Van der Dussen terecht voor binnenplanten, buitenplanten, decoratie, onderhoud en vijverartikelen.
Kijk voor meer informatie over het plantencentrum op www.uwtuincentrum.nl

Wellis

Wellis behoort tot één van de grootste spaproducenten in Europa. Wellis begeeft zich in het exclusieve segment en produceert unieke spas en bubbelbaden maar biedt ook de mogelijkheid tot het produceren van maatwerk. Stijlvolle hydrospas die men ervaart zoals ze eruit zien. Volmaakt met ongeëvenaarde details met een hoog afwerkingsniveau en vormgeving. Voorzien van innovaties die ze veiliger, geriefelijker en hygiënischer maken met een lange levensduur. Kortom: duurzaam, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi.

Urbanscape

Urbanscape is gespecialiseerd in het plaatsen van groen daken. Groen daken hebben een esthetische functie voor de hedendaagse architectuur. Daarnaast geven ze een nieuwe functie aan gebouwen in stedelijke gebieden. Ze zijn ontworpen om de natuur in stedelijke gebieden terug te brengen. En bieden oplossingen voor belangrijke problemen zoals de opwarming in steden en het regenwater management.
Kijk voor meer informatie op www.green-urbanscape.com

Potmaat

Potmaat is fabrikant van kwalitatief hoogwaardige plantenbakken, die in verschillende materialen uitgevoerd worden. Dit zijn onder andere hardhout, polyester, cortenstaal, RVS, Aluminium, Hardhout FSC en polymeerbeton. De plantenbakken zijn op maat leverbaar waardoor ook uitzonderlijk grote afmetingen mogelijk zijn.
Bekijk de website www.potmaat.nl voor de uitgebreide collectie.