Anton Visser

Anton Visser - Antwan Tuin TotaalHet hoveniersvak inspireerde mij al heel vroeg, de middelbare tuinbouwschool in Boskoop was dan ook een verademing na 4 jaar mavo. Na stage gelopen en vakantiewerk gedaan te hebben gedaan bij verschillende bedrijven in binnen en buitenland heb ik enkele jaren gewerkt bij een lokaal bedrijf als hovenier.  Daarna kreeg ik de kans om als werkvoorbereider/uitvoerder aan de gang te gaan bij een groot groenvoorziener. Uiteindelijk toch toegegeven aan het verlangen om een eigen bedrijf te starten. Ik realiseerde me steeds meer dat ik alleen maar  bezig was met aansturing en begeleiding van projecten. Terwijl ik juist zoveel voldoening haal uit het creëren van mooie tuinen.

In 2001 trok ik de stoute schoenen aan en onze eerste medewerker Richard deed al snel z’n intrede. Met voldoening kijk ik terug op de afgelopen 15 jaar, waarin we in alle opzichten zijn gegroeid en open staan om te blijven leren. Het blijft een boeiend proces van ontwerp tot oplevering. Het klantcontact, het aansturen van het team en alle bijkomende taken maken dat geen dag hetzelfde is. Da’s toch prachtig?

Thuis probeer ik zoveel mogelijk ook thuis te zijn om als gezin (2 jongens en 2 meiden) er voor elkaar te zijn en te genieten van al het goede dat we krijgen.