Jan-Willem Goedegebuur

Mijn naam is Jan-Willem Goedegebuur. Ik kom uit Hendrik-Ido-Ambacht en ik ben geboren in 1997.

Na mijn opleiding bedrijfsadministratie/assistent accountant en een jaar werkervaring in de accountancy heb ik ruim een half jaar bij een kleine hovenier in Hendrik-Ido-Ambacht gewerkt. Toen ik merkte dat ik het aanleggen van de tuinen zelf niet meer zo leuk vond maar de hovenierssector in zijn geheel wel was ik opzoek naar een combinatie tussen mijn vooropleidingen met cijfers en het vak hovenieren.

Een kennis uit Hendrik-Ido-Ambacht wist daarvan en heeft via een uitzendbureau de vacature van werkvoorbereider/calculator bij Antwan Tuin Totaal doorgestuurd. Daar heb ik op gereageerd en van beide kanten was het een positieve kennismaking, De eerste vier maanden (vanaf mei t/m augustus) werkte ik twee dagen per week, van af september werden dat vier dagen per week en ben ik begonnen met het volgen van de opleiding bedrijfskunde aan het Avans in Breda voor één dag per week.

In mijn vrije tijd zaalvoetbal ik graag en speel ik veel piano, ook vind ik het erg leuk om met mijn vrienden en vriendin gezellig wat te drinken.