Meesters in Tuinen

Meesters in TuinenMeesters in Tuinen - Antwan Tuin Totaal

Wij zijn aangesloten bij ‘Meesters in Tuinen‘, een vereniging van kwaliteitshoveniers. De leden van Meesters in Tuinen bevinden zich verspreid over heel Nederland. Hierdoor zijn we geen concurrenten van elkaar, maar kunnen we waardevolle informatie met elkaar delen. De gedachte hierachter is: ‘Samen bereik je meer en is je kennis groter’!

Onze visie: “U wilt een tuin die past bij u, uw woonwensen en woning. De hoveniersbedrijven van Meesters in Tuinen helpen u hierbij. Wij maken creatieve, unieke en doordachte ontwerpen. Uitgangspunt is een tuin die lang meegaat, sfeervol is en past bij uw wensen.”

Duurzaamheid: “Waarom hardhout gebruiken als het ook met Siberisch Lariks kan? Het hout is van dezelfde kwaliteit, alleen kost hardhout tropisch bos. Bij Meesters in Tuinen kijken we naar de oorsprong van onze materialen. Maar ook naar het effect. Neem bijvoorbeeld onze daktuinen, die bijdragen aan een gezond klimaat. De daktuinen zuiveren het water dat het riool ingaat, filteren fijnstof uit de lucht en neutraliseren CO2. De natuur vormt de basis van ons werk en uw tuin. Er bewust mee omgaan doen we dan ook graag.”

In totaal zijn er ruim 100 vakbekwame hoveniers werkzaam bij de ‘Meesters-in-Tuinen-bedrijven’.

Kijk voor meer informatie op www.meestersintuinen.nl