Onderhoudsvriendelijke tuin

Onderhoudsvrij bestaat niet!

Helemaal onderhoudsvrij zijn tuinen nooit, maar onderhoudsvriendelijk kunnen wij ze wel maken. Heeft u wel eens gedacht aan het voegen van uw tegels, een split border, keramische tegels of zelfs speciaal asfalt voor in tuinen? Er kan zoveel in de tuin onderhoudsvriendelijk zijn zonder de hele tuinsfeer eruit te halen. Zo zijn er kleine bomen of struiken die u maar één keer in het jaar hoeft te snoeien. Met een gedegen kennis van beplanting voorzien wij u van een groene onderhoudsvriendelijke tuin.

Een onderhoudsvriendelijke tuin

Daar waar in het verleden vaak voor een verharde ondergrond werd gekozen passen we steeds vaker kunstgras toe in een onderhoudsvriendelijke tuin. Een groot voordeel is dat de tuin een mooie groene uitstraling blijft houden, zeker in combinatie met de juiste beplanting. Een mooie ontwikkeling die wij graag omarmen.

Waarom kiest u voor een onderhoudsvriendelijke tuin?

Veel voorkomende redenen zijn; geen tijd of minder interesse. Maar stel dat u voor een langere periode per jaar niet in Nederland verblijft, dan is een ‘onderhoudsvrije’ tuin ook erg prettig. Of als u op leeftijd raakt en/of fysiek minder mogelijkheden heeft, dan is een tuin waar u wel van kunt genieten maar minder tijd aan hoeft te besteden een uitkomst.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw tuin? Bijvoorbeeld hoe wij de bestaande tuin onderhoudsvriendelijker kunnen maken. Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op, we wisselen graag met u van gedachten.

Tip; voldoet uw tuin nog helemaal aan uw wensen maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het onderhoud? Misschien is een van onze tuinonderhoudsabonnementen dan wel een mooie uitkomst voor u, onze mensen staan graag voor u klaar!