Moderne tuin

Moderne tuinen

Strakke lijnen, rust en een naadloze aansluiting op uw woning. U kiest voor de moderne tuin omdat u nu eenmaal van symetrie en rechte belijningen houdt. Durft u het aan en gaat u voor een diagonale vormgeving? De ruimtelijke beleving in uw tuin zal een hele grote sprong maken.

De moderne tuin straalt balans uit en is erg geschikt om in tot rust te komen. Na een drukke werkdag kun je hier neerploffen in je loungebank, of lekker eten aan een ruime buitentafel. De gebruikte materialen zijn bij voorkeur onderhoudsarm.

Een moderne tuin sluit goed aan op de lijnen van het huis. Dat zorgt voor rust en harmonie. De moderne tuin heeft meestal meerdere zitmogelijkheden. Een strakke vijver kan een sfeervol element vormen. Net als grote plantenbakken, met bijvoorbeeld mediterrane planten als vijg, olijf, of een oude druivenstok.

tip: Met de komst van moderne keramische tuintegels kunnen wij in samenwerking met een Italiaans familiebedrijf de tuintegels welke wij buiten verwerken ook voor binnen leveren.

Mogen wij u inspireren? Neem eens vrijblijvend contact op, wij tonen u graag de mogelijkheden!