Kunstgras Schiedam

Kunstgras Schiedam

Kunstgras Schiedam is van een uitstekende kwaliteit en nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Een onderhoudsvriendelijke tuin is de nieuwe trend. Door nieuwe ontwikkelingen wordt de kwaliteit continu verbeterd. Het kunststof gazon heeft dan ook een lange levensduur en is geschikt voor zowel de tuin, het balkon of dakterras. Daarnaast kiezen steeds meer mensen voor kunstgras op het terras, de kinderspeelplaats of het sportveldje. Zelfs voor binnenruimtes is dit toe te passen. De aanleg is eenvoudig zelf te doen, maar kan ook uitbesteed worden. Na het leggen is het gazon direct beloopbaar.

Altijd een mooi en groen gazon

Iedereen droomt van een Engels gazon, in de praktijk blijkt dit vaak moeilijk te realiseren. Alleen met intensieve verzorging blijft een echt gazon mooi. Kale en dorre plekken ontsieren het gazon, iets dat bij kunstgras Schiedam nooit ontstaat. Fel zonlicht heeft geen invloed op het kunstgras, dit verkleurt dan ook niet. Daarnaast is het kunststof gras goed bestand tegen vorst, regen of andere weersinvloeden. Zelfs ontlasting van dieren werkt niet in op kunstgras. Uit hygiënisch oogpunt raden we wel aan om dit op te ruimen of weg te spoelen. Is het kunstgras erg vies, dan mag je gebruik maken van een mild reinigingsmiddel.

Met kunstgras is er vrijwel geen onderhoud nodig

Kunstgras Schiedam vraagt weinig onderhoud; het is niet nodig om te maaien, besproeien of ander onderhoud toe te passen. Onkruid is eenvoudig te verwijderen, daarnaast mag er gebruik worden gemaakt van een onkruidbestrijdingsmiddel. Staan de kunststof vezels niet meer mooi rechtop, borstel deze met een harde bezem. Verwijder herfstbladeren en takken van het gazon, zo krijgt onkruid geen kans. Bovendien biedt het ook geen schuilplaats voor ongedierte. Iedereen uit Schiedam en omgeving kan nu genieten van een groenblijvende tuin, balkon, terras of dakterras. Antwan Tuin Totaal is de hovenier in de omgeving heeft een zeer uitgebreide collectie van de Kunstgrasgigant!

Overweegt u kunstgras in uw tuin in Schiedam?

Wilt u kunstgras in uw tuin in Schiedam aanleggen? Neem dan contact op met Antwan Tuin Totaal. Graag adviseren wij u over het toepassen van kunstgras in uw tuin.