Kindvriendelijke tuin

Kindvriendelijke tuin

Niet alleen u moet kunnen genieten van uw tuin, maar ook uw kinderen! Allereerst zal de tuin natuurlijk veilig moeten zijn en daarnaast moet het een plek zijn waar kinderen kunnen én mogen spelen.

Iedereen begrijpt wel dat een kindvriendelijke tuin goed afgesloten moet zijn en dat een vijver af te raden is. Maar we letten ook op de planten die er groeien.

Spelende kinderen in uw tuin

Meestal zorgen we voor een terras in de zon. Maar voor kinderen is een speelplek in de schaduw juist beter. Zo is de kans op verbranding minder groot bij het buitenspelen. Natuurlijk is dit prima te combineren. Gebruik bijvoorbeeld een schaduwdoek.

Kinderspeelhuis op maat - Antwan Tuin Totaal

Een kind wil uitgedaagd worden en de kans hebben om op te gaan in een heerlijk spel. Indien mogelijk zorgen we voor verschillende speelmogelijkheden. De mogelijkheid hebben om gewoon met de bal te kunnen spelen of met een traptrekker rond te kunnen rijden is vaak al een pluspunt voor kinderen. Een ruim terras of een lekker gazon zal dan ook zeker gewaardeerd worden. En wat denkt u van de bekende zandbak? Deze staat garant voor uren speelplezier!

Als hoveniersbedrijf denken wij graag met u en uw kinderen mee om ideale tuin voor het hele gezin te realiseren. Zodat u kunt genieten van een prachtige tuin net zoals uw kinderen.

Meer weten over een kindvriendelijke tuin?

Wilt u graag meer weten over het aanleggen van een kindvriendelijke tuin? Neem vrijblijvend contact op met hoveniersbedrijf Antwan Tuin Totaal en wij bespreken uw tuinideeën voor uw nieuwe tuin.

Kindvriendelijke tuin - Antwan Tuin Totaal

Ontdek ook andere tuinstijlen:
Lounge tuinWellness tuinMediterrane tuinRomantische tuinRobuuste tuinNatuurlijke tuinModerne tuinRozentuinOnderhoudsvriendelijke tuinDiervriendelijke tuin