Hovenier Rotterdam

Ik woon in Rotterdam en zoek een hovenier voor mijn tuin

Hovenier Rotterdam

Dan bent u op de juiste pagina belandt! Een pagina over een hovenier voor elke tuin in Rotterdam en omstreken. Wij helpen u uw tuin te ontwerpen. Een tuinontwerp leggen wij heel graag aan. En die tuin onderhouden wij dan ook met plezier. Zodat uw tuin er écht zo lang mogelijk als nieuw uitziet.

U verdient een prachtige tuin. Een tuin die tot in de groene details is ontworpen en uitgedacht. Dat is een perfect aangelegde tuin. Die wordt onderhouden. Een tuin die elke week de aandacht en tijd krijgt om als nieuw te blijven. Zodat uw tuin zo mooi blijft als de tuinarchitect of de tuinontwerper bedoeld heeft. Dat is wat wij hoveniers voor uw kunnen betekenen. Antwan Tuin Totaal is het hoveniersbedrijf in Rhoon en een begrip in de omgeving van Rotterdam en in de tuinen van de stad zelf.

U bent op zoek naar een hovenier voor uw tuin. Wat kunnen onze hoveniers voor u en uw tuin betekenen? Nou: het hele jaar zijn wij druk met droomtuinen. Dat doen wij met behulp van drie algemene hoveniersdiensten. Op verschillende manieren zorgen we ervoor dat uw tuindroom werkelijkheid wordt. Met z’n allen goed geworden in de volgende specifieke hoveniersdiensten:

 • Wij ontwerpen samen met onze klanten de mooiste tuinen.
 • Wij leggen de strakste tuinen aan betaalbaar op topniveau.
 • En wij onderhouden uw tuin en houden uw droomtuin zo in topconditie.
 • We ontwerpen en bouwen de mooiste veranda’s op maat.
 • We leggen de meest natuurlijke kunstgrasmatten aan met veel aandacht voor de ondergrond: de basis van uw gazon.
Ontdek onze tuindiensten

Wij realiseren stap voor stap uw tuindroom tot droomtuin in Rotterdam

Hoe ziet de perfecte tuin er in uw dromen uit? Denkt u dan bijvoorbeeld aan een landelijke tuin met veel hout en groen of een moderne omgeving die heel veel cortenstaal en keramiek in de tuin heeft? Denkt u dan aan wellness en onderhoudsvriendelijk of een natuurlijke tuin? Misschien heeft u wel ideeën die te maken hebben met palmbomen of juist een tuin met veel robuust steigerhout. Of heeft uw droomtuin een vijver met de mooiste goudvissen en een prachtige waterval?

Tuindromen bij Antwan Tuin Totaal zijn geen bedrog. Want als u wakker wordt dan ligt uw droomtuin er nog! Als u die tenminste door ons heeft laten ontwerpen en laten aanleggen.

In onze video ontdekt u in twee minuten hoe wij van kale ideeën en een x-aantal vierkante meters een prachtige tuin maken.

Tuinofferte aanvragen

Of ontdek hoe wij uw droomtuin realiseren en voor altijd behouden met onze groene diensten:

Tuinontwerp voor uw tuin in Rotterdam

U bent op zoek naar een nieuw design voor uw tuin. Dat kan zijn omdat u net verhuisd bent naar Rotterdam en de tuin niet past bij uw wensen en eisen. Het kan zijn dat uw tuin oud en vervallen is en aan een uitgebreide renovatie toe is. Misschien heeft u net een nieuwbouwwoning in Rotterdam gekocht waar de tuin nu nog een kale zandvlakte is. Wat uw reden ook is: Antwan Tuin Totaal uit Rhoon komt graag bij uw tuin op bezoek. Want het gaat om uw tuin. En de beste plek om de mogelijkheden in uw tuin te ontdekken is de plaats waar uw nieuwe tuin komt te liggen.

Oneindig veel mogelijkheden met ons tuinontwerp

U wilt een tuin aanleggen waar u het hele jaar door kunt ontspannen. Dat wilt u niet zelf doen. Dat wilt u door een hovenier laten doen. En iedereen geniet op een andere manier in de tuin en van de tuin. De een ligt het liefst midden in de tuin in de zon. De ander leest het liefst ’s avonds een boek onder de veranda. Misschien is uw tuin perfect als u elke zaterdag een uurtje kunt tuinieren. Heeft uw droomtuin een vijver of een volière waar u geniet van vissen of vogels? Wilt u een houten schutting, een gemetselde schutting of een groene schutting? Wilt u wel of geen bomen in uw tuin in Rotterdam? En wilt u echt gras in de tuin of kiest u voor kunstgras? Of is uw tuin pas af als uw kinderen en huisdieren er heerlijk kunnen spelen?

U leest het al: er is zoveel mogelijk bij ons ontwerp! En dat maakt een tuinontwerp zo belangrijk. Ons tuinontwerp moet elke vierkante centimeter kloppen. Elk stukje tuin moet helemaal klaar zijn voor uw tuindoel. Dat is pas tuinontwerp: van Antwan.

Maar ik kan mijn tuin toch ook zelf ontwerpen?

U hebt vast al heel veel tuinideeën. In gedachten ziet u uw droomtuin voor u. Met behulp van Pinterest hebt u al heel veel tuininspiratie opgedaan. U kunt naar tuinbeurzen gaan. Er zijn online heel veel gratis tekenprogramma’s beschikbaar.

De reden dat u over bovenstaande vraag nadenkt is vanwege de kosten. En dat is heel begrijpelijk. Het ontwerp van uw tuin van een hovenier is niet gratis. Maar wij willen u er wel aan herinneren dat het tuinontwerp de perfecte basis is van uw tuin. Vergelijk ons tuinontwerp met de fundering van uw woning. En in ons ontwerp vergeten we geen enkel detail. Want weet u op welke tuindetails u moet letten?

Daarnaast maakt een hovenier uw tuinideeën nog concreter. Met onze ervaring en creativiteit bedenken wij tuinconcepten waar u nog nooit aan gedacht had. Wij vergeten de technische details niet. Denk aan de verlichting van de tuin en de verwarming onder uw veranda. Kortom: we houden rekening met alle omstandigheden die invloed op uw tuin hebben en kunnen hebben.

En uiteindelijk maken we een tuinontwerp die we binnen uw budget kunnen realiseren.

Zijn dat geen redenen om uw tuin door ons te laten ontwerpen?

Wat zijn de kosten van Antwan Tuin Totaal van een tuinontwerp?

Wat kost een ontwerp? Dat is een vraag die we vaak krijgen. Dat is bijna niet te zeggen. Want dat hangt helemaal af van uw tuinwensen en tuineisen af en hoe groot uw tuin is. Want wij hebben meer tijd nodig als uw tuinvragen ingewikkelder zijn of als uw tuin groter is. Vraagt u een offerte aan dan weet u zeker wat het tuinontwerp u kost.

Stel uw eigen droomtuin nu al samen

Zit u boordevol ideeën over uw droomtuin? Dan schakelt u een hovenier in.

Op onze website kunt u heel eenvoudig en gratis een eigen moodboard maken. Het geeft u heel simpel de mogelijkheid om de sfeer neer te zetten die u graag wilt creëren in uw tuin. De eerste stap richting uw droomtuin.

Dankzij ons moodboard kunt u uw ideeën visualiseren. Zo wordt uw doel duidelijker en kunnen we uw droomtuin nog makkelijker realiseren.

Doe heel veel tuininspiratie op en bereid u goed voor op een ontwerpgesprek met een van onze ontwerpers. Dit kunt u zelf heel eenvoudig doen met behulp van ons moodboard. Kies uit de mooiste inspratiefoto’s van onze gerealiseerde tuinen en bepaal zelf wat u mooi vindt.

Ik wil ook een persoonlijk moodboard!

Uw Rotterdamse tuin aangelegd door een echte hovenier

Uw droomtuin is getekend op papier. De eerste stap is gezet. Het voorbereidende werk wordt nu gebruikt om uw tuin te realiseren. Wij maken van uw tuin dé tuin waarin u het hele jaar kunt leven en wonen. Want uw tuin is een dakloze kamer buiten. En die moet helemaal smaakvol zijn. Met alles is rekening gehouden in het tuinontwerp. En nu is het tijd dat uw tuindroom uw droomtuin wordt.

We weten door het ontwerp precies wat we nodig hebben. We hebben de tuin ingemeten. We weten welke materialen en welke beplanting gekocht moet worden. Welke machines we mee moeten nemen. Of het nu om een compleet nieuwe tuin gaat of het bouwen van een tuinoverkapping of de aanleg van een vijver.

Heeft u al een bestaande tuin? Dan moeten we eerst ruimte maken voor uw nieuwe tuin. We gebruiken beplanting als u wilt en als het kan opnieuw. Misschien kunnen we ook wel de klinkers en de tegels opnieuw gebruiken. En de rest van het tuinafval nemen we mee en verwerken we.

We straten de verharding erin: we vergeten het terras en de oprit niet. We graven de vijver en de trampoline in. We bouwen de houten veranda. We rollen de grasmatten in de tuin. We leggen de verlichting aan. En we vergeten het beregeningssysteem niet. En we creëren verschillende hoogtes met een robuuste stenen trap.

Dankzij onze hoveniers en onze machines leggen wij stap voor stap uw tuin aan. Dat doen we snel. Dat doen we zonder rommel achter te laten. Door de beplanting de eerste voeding en bemesting te geven. En we leggen de tuin aan met zo min mogelijk overlast.

Hoe mooi is het om te zien als een oude of kale tuin volledig verandert naar uw droomtuin?

Uw tuin aanleggen kan het hele jaar door. Als het tenminste niet hard vriest. Dus de beste tijd om uw tuin in Rotterdam aan te laten leggen is vandaag.

Leg mijn droomtuin aan!

Tuinonderhoud in Rotterdam door een hovenier

Een tuin groeit en bloeit en heeft daarom heel veel aandacht nodig. Maar heeft u die tijd? We zijn allemaal druk. Misschien zegt u wel: ik heb helemaal geen zin en energie om mijn tuin te laten onderhouden. Laat mij maar lekker genieten van mijn tuin onder mijn veranda. Helpen jullie mij met het onderhoud? Hoe vaak kunnen jullie langskomen bij mij in Rotterdam?

Dat hangt van uw onderhoudswensen en onderhoudsbudget af. En de vraag of u uw volledige tuin altijd door ons wilt laten onderhouden of dat u bijvoorbeeld zelf uw struikjes nog snoeit.

Zonder regelmatig onderhoud groeit en bloeit uw droomtuin langzaam naar een verwilderde tuin. En dat wilt u voorkomen. Laat weten hoe u wilt dat wij u helpen om het ontwerp van uw tuin te behouden.

Steeds meer mensen die een Rotterdamse tuin door ons laten ontwerpen en aanleggen kiezen voor de onderhoudsservice van Antwan Tuin Totaal. Is uw tuin de volgende die ons hoveniersbedrijf mag bijhouden??

Wij doen er alles voor zodat u kunt genieten van uw tuin. U beslist hoe u het meest geniet van uw tuin. Door het onderhoudsabonnement van te kiezen dat bij u past.

Download hier dan een mooi overzicht in PDF van onze onderhoudsabonnementen. U kiest u zelf.

Of bent u nieuwsgierig geworden naar het antwoord op de vraag hoe wij in de praktijk uw tuin onderhouden? Neem dan ook contact op en stel die vraag.

Contact over tuinonderhoud

Een luxe veranda in uw tuin

De hoveniers van Antwan Tuin Totaal zijn daarnaast knappe kerels in het maken van luxe veranda’s en tuinoverkappingen. We maken regelmatig een prachtige overkapping om tijdens elk weerbericht in de tuin te kunnen zitten. Maar het kan ook zijn dat u er laatst achter kwam: onze tuin is nog niet écht onze droomtuin. We missen een overdekt terras.

Een veranda is een tuinproject op zichzelf. En een tuinproject verdient een uitgebreid plan. In dit geval een verandaontwerp. Net als bij uw tuin kunt u al uw ideeën bij onze ontwerpers kwijt. We zorgen ervoor dat de veranda helemaal past bij uw Rotterdamse woning en tuin. Een veranda die iets opvalt. Maar niet te veel. Zodat uw groene tuin nog steeds centraal staat.

Een perfect verandaontwerp is pas de eerste stap. De tweede stap is net zo belangrijk en minstens zo ingewikkeld. Tijdens de montage en bouw van uw veranda letten we op elk detail. Terwijl we zo weinig mogelijk geluid, onrust en afval maken.

Maak van uw verandadroom uw droomveranda met een hovenier van Antwan.

Kunnen wij wat voor uw tuin in Rotterdam betekenen?

De afgelopen jaren hebben we samen al enorm veel tuinen in Rotterdam aangelegd. Veel meer dan twee handen kunnen tellen. Maar miste u nog wat informatie op deze pagina?

 • Misschien wilt u nu meer weten over onze tuinervaring in Rotterdam?
 • Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze?
 • Of heeft u nog geen goed beeld van de kosten van een nieuwe tuin of onze onderhoudsabonnementen?
 • Twijfelt u nog over de investering in ons tuinontwerp?
 • Bent u op zoek naar meer informatie over een diervriendelijke of kindvriendelijke tuin?
 • Weet u al zeker dat wij uw droomtuin kunnen realiseren?
 • Heeft u de droomstijl van uw tuin nog niet op onze website gezien?
 • Wilt u uw tuin natuurlijker en duurzamer maken?

Druk op de knop en wij beantwoorden al uw groene tuinvragen.

Antwan Tuin Totaal is dé hovenier voor uw Rotterdamse tuin!

Offerte aanvragen of meer tuininformatie!