Hoveniersbedrijf Rotterdam

Mijn tuin in Rotterdam zoekt een hovenier!

Landelijke tuin Rotterdam

U bent op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Rotterdam

U verdient een prachtige tuin in Rotterdam. Dat is een tuin die tot in de groene details is ontworpen en uitgedacht. Dat is een tuin die perfect is aangelegd. En dat is een tuin die wordt onderhouden: een tuin die elke week de aandacht en tijd krijgt om als nieuw te blijven. Zodat uw tuin zo mooi blijft als de tuinarchitect of de tuinontwerper bedoeld heeft. Dat is wat wij als hoveniersbedrijf voor uw tuin in Rotterdam kunnen betekenen. Antwan Tuin Totaal is het hoveniersbedrijf in Rhoon en een begrip in de omgeving van Rotterdam en in de tuinen van de stad zelf.

U bent op zoek naar een hovenier voor uw tuin. Wat kunnen onze hoveniers voor u en uw tuin betekenen? Nou: het hele jaar zijn wij druk met droomtuinen. Dat doen wij met behulp van drie algemene hoveniersdiensten. Op verschillende manieren zorgen we ervoor dat uw tuindroom werkelijkheid wordt. Met z’n allen goed geworden in de volgende specifieke hoveniersdiensten:

 • Wij ontwerpen samen met onze klanten de mooiste tuinen.
 • Wij leggen de strakste tuinen aan betaalbaar op topniveau.
 • En wij onderhouden uw tuin en houden uw droomtuin zo in topconditie.
 • We ontwerpen en bouwen de mooiste veranda’s op maat.
 • We leggen de meest natuurlijke kunstgrasmatten aan met veel aandacht voor de ondergrond: de basis van uw gazon.
Ontdek onze tuindiensten

Wij realiseren stap voor stap uw tuindroom tot droomtuin in Rotterdam

Hoe ziet de perfecte tuin er in uw dromen uit? Denkt u dan bijvoorbeeld aan een landelijke tuin met veel hout en groen of een moderne tuin met cortenstaal en keramiek? Denkt u dan aan wellness en onderhoudsvriendelijk of een natuurlijke tuin? Misschien heeft u wel ideeën die te maken hebben met palmbomen of juist een tuin met veel robuust steigerhout. Of heeft uw droomtuin een vijver met de mooiste goudvissen en een prachtige waterval?

Tuindromen bij Antwan Tuin Totaal zijn geen bedrog. Want als u wakker wordt dan ligt uw droomtuin er nog! Als u die tenminste door ons heeft laten ontwerpen en laten aanleggen.

In onze video ontdekt u in twee minuten hoe wij van kale ideeën en een x-aantal vierkante meters een prachtige tuin maken.

Tuinofferte aanvragen

Of ontdek hoe wij uw droomtuin realiseren en voor altijd behouden met onze groene diensten:

Tuinontwerp voor uw tuin in Rotterdam

U bent op zoek naar een nieuw design van uw tuin in Rotterdam. Dat kan zijn omdat u net verhuisd bent naar Rotterdam en de tuin niet past bij uw wensen en eisen. Het kan zijn dat uw tuin oud en vervallen is en aan een uitgebreide renovatie toe is. Misschien heeft u net een nieuwbouwwoning in Rotterdam gekocht waar de tuin nu nog een kale zandvlakte is. Wat uw reden ook is: Antwan Tuin Totaal uit Rhoon komt graag bij uw tuin op bezoek. Want het gaat om uw tuin. En de beste plek om de mogelijkheden van uw tuin te ontdekken is de plaats waar uw nieuwe tuin komt te liggen.

Oneindig veel mogelijkheden met ons tuinontwerp

U wilt een tuin aanleggen waar u het hele jaar door kunt ontspannen. En iedereen geniet op een andere manier in de tuin en van de tuin. De een ligt het liefst midden in de tuin in de zon. De ander leest het liefst ’s avonds een boek onder de veranda. Misschien is uw tuin perfect als u elke zaterdag een uurtje kunt tuinieren. Heeft uw droomtuin een vijver of een volière waar u geniet van vissen of vogels? Wilt u een houten schutting, een gemetselde schutting of een groene schutting? Wilt u wel of geen bomen in uw tuin in Rotterdam? En wilt u echt gras in de tuin of kiest u voor kunstgras? Of is uw tuin pas af als uw kinderen en huisdieren er heerlijk kunnen spelen?

U leest het al: er is zoveel mogelijk bij een tuinontwerp! En dat maakt een tuinontwerp zo belangrijk. Een tuinontwerp moet elke vierkante centimeter kloppen. Elk stukje tuin moet helemaal klaar zijn voor uw tuindoel. Dat is pas tuinontwerp: van Antwan.

Maar ik kan mijn tuin toch ook zelf ontwerpen?

U hebt vast al heel veel tuinideeën. In gedachten ziet u uw droomtuin voor u. Met behulp van Pinterest hebt u al heel veel tuininspiratie opgedaan. U kunt naar tuinbeurzen gaan. Er zijn online heel veel gratis tekenprogramma’s beschikbaar.

De reden dat u over bovenstaande vraag nadenkt is vanwege de kosten. En dat is heel begrijpelijk. Ons tuinontwerp is niet gratis. Maar wij willen u er wel aan herinneren dat het tuinontwerp de perfecte basis is van uw tuin. Vergelijk ons tuinontwerp met de fundering van uw woning. En in ons ontwerp vergeten we geen enkel detail. Want weet u op welke tuindetails u moet letten?

Daarnaast maken wij uw tuinideeën nog concreter. Met onze ervaring en creativiteit bedenken wij tuinconcepten waar u nog nooit aan gedacht had. Wij vergeten de technische details niet. Denk aan de verlichting van uw tuin en de verwarming onder uw veranda. Kortom: we houden rekening met alle omstandigheden die invloed op uw tuin hebben en kunnen hebben.

En uiteindelijk maken we een tuinontwerp die we binnen uw budget kunnen realiseren.

Zijn dat geen redenen om uw tuin door ons te laten ontwerpen?

Wat zijn de kosten van Antwan Tuin Totaal van een tuinontwerp?

Wat kost een tuinontwerp? Dat is een vraag die we vaak krijgen. Dat is bijna niet te zeggen. Want dat hangt helemaal af van uw tuinwensen en tuineisen af en van de grootte van uw tuin. Want wij hebben meer tijd nodig als uw tuinvragen ingewikkelder zijn of als uw tuin groter is. Vraagt u een offerte aan dan weet u zeker wat een tuinontwerp u kost.

Een offerte voor mijn tuindroom!

Stel uw eigen droomtuin in Rotterdam nu al samen

Zit u boordevol ideeën over uw droomtuin?

Op onze website kunt u heel eenvoudig een eigen moodboard maken. Het geeft u heel simpel de mogelijkheid om de sfeer neer te zetten die u graag wilt creëren in uw tuin. De eerste stap richting uw droomtuin.

Dankzij ons moodboard kunt u uw ideeën visualiseren. Zo wordt uw doel duidelijker en kunnen we uw droomtuin nog makkelijker realiseren.

Doe inspiratie op en bereid u goed voor. Dit kunt u zelf heel eenvoudig doen met behulp van ons moodboard. Kies uit de mooiste inspratiefoto’s van onze gerealiseerde tuinen en bepaal zelf wat u mooi vindt.

Ik wil ook een persoonlijk moodboard!

Tuinaanleg voor uw tuin in Rotterdam

Uw droomtuin is getekend op papier. De eerste stap is gezet. Het voorbereidende werk wordt nu gebruikt om uw tuin te realiseren. Wij maken van uw tuin een tuin waarin u het hele jaar kunt leven en wonen. Want uw tuin is een dakloze kamer buiten. En die moet helemaal smaakvol zijn. Met alles is rekening gehouden in het tuinontwerp. En nu is het tijd dat uw tuindroom uw droomtuin wordt.

We weten door het ontwerp precies wat we nodig hebben. We hebben de tuin ingemeten. We weten welke materialen en welke beplanting gekocht moet worden. Welke machines we mee moeten nemen. Of het nu om een compleet nieuwe tuin gaat of het bouwen van een tuinoverkapping of de aanleg van een vijver.

Heeft u al een bestaande tuin? Dan moeten we eerst ruimte maken voor uw nieuwe tuin. We gebruiken beplanting als u wilt en als het kan opnieuw. Misschien kunnen we ook wel de klinkers en de tegels opnieuw gebruiken. En de rest van het tuinafval nemen we mee en verwerken we.

We straten de verharding erin: we vergeten het terras en de oprit niet. We graven de vijver en de trampoline in. We bouwen de houten veranda. We rollen de grasmatten in de tuin. We leggen de verlichting aan. En we vergeten het beregeningssysteem niet. En we creëren perfect de verschillende hoogtes met de robuuste stenen trap.

Dankzij onze hoveniers en onze machines leggen wij stap voor stap uw tuin aan. Dat doen we snel. Dat doen we zonder rommel achter te laten. Door de beplanting de eerste voeding en bemesting te geven. En we leggen de tuin aan met zo min mogelijk overlast.

Hoe mooi is het om te zien als een oude of kale tuin volledig verandert naar uw droomtuin?

Een tuin aanleggen kan het hele jaar door. Als het tenminste niet hard vriest. Dus de beste tijd om uw tuin in Rotterdam aan te laten leggen is vandaag.

Leg mijn droomtuin aan!

Tuinonderhoud in Rotterdam

Een tuin groeit en bloeit en heeft daarom heel veel aandacht nodig. Maar heeft u die tijd? We zijn allemaal druk. Misschien zegt u wel: ik heb helemaal geen zin en energie om mijn tuin te laten onderhouden. Laat mij maar lekker genieten van mijn tuin onder mijn veranda. Helpen jullie mij met het onderhoud? Hoe vaak kunnen jullie langskomen bij mijn tuin in Rotterdam?

Dat hangt van uw onderhoudswensen en onderhoudsbudget af. En de vraag of u uw volledige tuin altijd door ons wilt laten onderhouden of dat u bijvoorbeeld zelf uw struikjes nog snoeit.

Zonder regelmatig onderhoud groeit en bloeit uw droomtuin langzaam naar een verwilderde tuin. En dat wilt u voorkomen. Laat weten hoe u wilt dat wij u helpen om het ontwerp van uw tuin te behouden.

Wij doen er alles voor zodat u kunt genieten van uw tuin in Rotterdam. U beslist hoe u het meest geniet van uw tuin. Door het onderhoudsabonnement van te kiezen dat bij u past.

Steeds meer mensen die een Rotterdamse tuin door ons laten ontwerpen en aanleggen kiezen voor de onderhoudsservice van Antwan Tuin Totaal. Is uw tuin de volgende?

Het Antwan Basic-pakket

Wilt u wel uw tuin blijven onderhouden door zelf het onkruid te wieden, het gras te maaien en zelf uw struiken te snoeien?

En zoekt u tegelijkertijd hulp bij ingewikkelde onderhoudsklussen. Zoals het snoeien van uw bomen of het verleggen van een aantal tegels. Check. Met het basispakket komen wij twee keer per jaar langs en geven wij uw tuin een voorjaarsbeurt en een najaarsbeurt net voor de zomer en de winter.

Net voordat we langskomen nemen we contact op. Uw vertelt uw tuinwensen en wij voeren ze uit.

Aan de hand van een offerte spreken we samen een prijs af. En u betaalt alleen voor de uren die we ook echt aan het werk zijn en voor de materialen die we nodig hebben.

Het totale Basic+-pakket

Het Basic+-pakket gaat net een stapje verder dan het Basic+-pakket. Twee keer zo ver om precies te zijn: we komen nu elk seizoen (elk kwartaal) langs. Uw tuin krijgt dus een voorjaarsbeurt, een zomerbeurt, een najaarsbeurt en een winterbeurt.

Het Antwan Control-pakket

Maar voor uw droomtuin is het eigenlijk niet voldoende dat er maar vier keer per jaar iets gedaan wordt. Wilt u zelf nog meer groene ontzorging? Dan kiest u voor het Control-pakket. Dat betekent namelijk maandelijks tuinonderhoud. En het grote voordeel is dat u nog steeds de controle behoudt. Rotterdamse tuinproblemen zijn snel opgelost. Gaat er bijvoorbeeld een boom dood of wordt het gras bruin? Vindt u dat een paar tegels niet meer goed liggen? Dan kunnen we dit op tijd oplossen!

U hoeft echt maar de kleinste klusjes zelf te doen. Zoals het gras maaien of het terras te vegen.

Het totale Control+-pakket

Het Control+-pakket is nagenoeg hetzelfde als het Control-pakket. Maar dan hoeft u zelfs het gras niet meer te maaien. Daar komen we elke maand ook voor langs.

Het totale Exclusive-pakket

Wilt u helemaal geen onderhoudsklusjes in uw (nieuwe) tuin in Rotterdam doen? Dan kiest u voor het meest exclusieve pakket. Wij doen alles voor uw tuin. Elke week weer. Zodat het elke dag lijkt alsof uw tuin een paar dagen geleden is aangelegd. De meest perfecte en verzorgde tuin houdt u met het Exclusive-pakket.

Het pakket zorgt voor een tuin zonder zorgen. Een tuin waar u de tijd en de energie hebt om bij te komen en tot rust te komen. Terwijl u wel de tuineigenaar blijft. Elke week kunt u uw tuinvragen en onderhoudswensen aan ons vertellen. De week erop komen we weer langs en voeren we dat uit. En met het exclusieve pakket krijgt u ook ons studiorecht. Dat zijn nieuwe en creatieve tuinideeën en tuinoplossingen, zoals een nieuw merk tuinverlichting. Daarvoor ontvangt u een speciale nieuwsbrief.

Betalen gaat heel simpel. We schatten aan het begin van het kalenderjaar de materiaalkosten en het aantal onderhoudsuren dat we nodig hebben. Aan de hand daarvan sturen we u elk kwartaal een factuur. Aan het einde van het jaar weten we hoeveel kosten en uren we écht gemaakt hebben. U krijgt geld terug als u teveel betaald heeft.

Het Flex-pakket

U onderhoudt zelf uw tuin. Maar soms komt u er even niet aan toe. Een paar weken op vakantie of enorme drukte op het werk zorgt ervoor dat een paar zaterdagen ook gevuld zijn.

Dan schakelt u ons in. We onderhouden uw tuin alleen wanneer u dat van ons vraagt. U vertelt ons wat er in de tuin te hard groeit en bloeit. Wij lossen dit binnen vijf tot tien werkdagen op. U betaalt alleen onze effectieve werkuren.

Nieuwsgierig geworden naar hoe wij in de praktijk uw tuin onderhouden? Dankzij welk onderhoudsabonnement mogen wij uw droomtuin onderhouden?

Behoud mijn droomtuin!

Een veranda in Rotterdam

De mannen van Antwan Tuin Totaal zijn daarnaast knappe kerels in het maken van luxe veranda’s en tuinoverkappingen. We maken regelmatig een prachtige overkapping om tijdens elk weerbericht in de tuin te kunnen zitten. Maar het kan ook zijn dat u er laatst achter kwam: onze tuin in Rotterdam is nog niet écht onze droomtuin. We missen een overdekt terras.

Een veranda is een tuinproject op zichzelf. En een tuinproject verdient een uitgebreid plan. In dit geval een verandaontwerp. Net als bij uw tuin kunt u al uw ideeën bij onze ontwerpers kwijt. We zorgen ervoor dat de veranda helemaal past bij uw Rotterdamse woning en tuin. Een veranda die iets opvalt. Maar niet te veel. Zodat uw groene tuin nog steeds centraal staat.

Een perfect verandaontwerp is pas de eerste stap. De tweede stap is net zo belangrijk en minstens zo ingewikkeld. Tijdens de montage en bouw van uw veranda letten we op elk detail. Terwijl we zo weinig mogelijk geluid, onrust en afval maken.

Maak van uw verandadroom uw droomveranda.

Het gras in mijn Rotterdamse tuin vervangen door kunstgras

Echt groen gras is heerlijk. Misschien vindt u het wel heerlijk ruiken. De geur van vers gemaaid gras. Maar het brengt wel werk en verantwoordelijkheden met zich mee. Echt gras wordt in de zomer vaak bruin of er ontstaan kale plekken. En net als uw haar groeit echt gras op sommige plekken harder dan andere plekken. Zon en schaduw kunnen dan nog eens een extra storend en vervelend zijn.

Kunstgras groeit niet. Zelfs niet in Rotterdam. Dus u hoeft het niet te maaien. Kunstgras hoeft u daarom ook niet te bemesten. Het verticuteren van kunstgras is ook niet nodig. En kunstgras vraagt ook niet om water na een droge periode.

In de zomer is het regelmatig een paar weken droog. En in het najaar valt best wat regen. In de winter en het voorjaar overigens ook. Dan ontstaan er bruine plekken en kale plekken. Plekken die harder of zachter groeien. Daar hebt u bij kunstgras geen last van. Het blijft altijd hetzelfde. En altijd groen. Twaalf maanden in het jaar.

Maar het is wel nep hé. En niet echt natuurlijk. Dat klopt. Kunstgras is inderdaad geen echt gras. Het zal er nooit 100% uitzien als echt gras. Maar kijk eens naar de foto’s. Het verschil met een strakke grasmat van echt gras is bijna niet te zien. Wilt u het verschil zien? Dan moet u er echt bewust op letten, naar kijken en over nadenken.

Kunnen wij wat voor uw tuin in Rotterdam betekenen?

De afgelopen jaren hebben we samen al enorm veel tuinen in Rotterdam aangelegd. Veel meer dan twee handen kunnen tellen. Maar miste u nog wat informatie op deze pagina?

 • Misschien wilt u nu meer weten over onze tuinervaring in Rotterdam?
 • Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze?
 • Of heeft u nog geen goed beeld van de kosten van een nieuwe tuin of onze onderhoudsabonnementen?
 • Twijfelt u nog over de investering in ons tuinontwerp?
 • Bent u op zoek naar meer informatie over een diervriendelijke of kindvriendelijke tuin?
 • Weet u al zeker dat wij uw droomtuin kunnen realiseren?
 • Heeft u de droomstijl van uw tuin nog niet op onze website gezien?
 • Wilt u uw tuin natuurlijker en duurzamer maken?

Druk op de knop en wij beantwoorden al uw groene tuinvragen.

Antwan Tuin Totaal is hét hoveniersbedrijf voor uw Rotterdamse tuin!

Offerte aanvragen of meer tuininformatie!