Gladheidsbestrijding

Gladheidsbestrijding voor bedrijven

Prachtige winterlandschappen in Nederland… Naast dat dit de mooiste plaatjes oplevert, kan dit ook zorgen voor grote overlast. Denk hierbij aan klanten en medewerkers die uw bedrijf moeilijk kunnen bereiken. Maar bovenal gevaarlijke situaties! U bent verantwoordelijk voor goede en veilige bereikbaarheid van uw bedrijf, u wilt toch niet dat een van uw medewerkers of bezoekers ten val komt?

Antwan Tuin Totaal staat voor u klaar!

Hulp inschakelen bij het sneeuwvrij maken en bestrijden van de gladheid op uw terrein? Wij staan graag voor u klaar. Onze inzet bespaart u niet alleen een tijdrovende klus, maar ook mogelijke omzetverderving door onbereikbaarheid. De gemeentes strooien enkel op de openbare wegen hierdoor blijft uw terrein achter, onbegaanbaar en onveilig. Met Antwan Tuin Totaal blijft uw terrein goed bereikbaar zowel voor klanten en werknemers. Een prettig en vooral veilig gevoel!

Hoe gaan wij te werk?

Zodra het gesneeuwd heeft, beginnen wij aan onze route voor het sneeuwvrij maken en de gladheidsbestrijding langs bedrijven, instellingen en particulieren. Vaak is dit al tijdens de nachtelijke uren of in de vroege ochtend. De wegen en (parkeer)terreinen worden effectief sneeuwvrij gemaakt met behulp van een shovel en strooizout. Zo verzorgen wij de gladheidsbestrijding bij diverse bedrijventerreinen, winkels, ziekhuizen en zorginstellingen. Door deze aanpak worden de terreinen vaak sneeuwvrij gemaakt tijdens de rustige uren, waardoor de effectiviteit het grootst is en de overlast van sneeuw en ijzel klein.

Interesse in onze gladheidsbestrijding? Neem vrijblijvend contact op.