Diervriendelijke tuin

Diervriendelijke tuin

Er zijn veel huisdieren in Nederland, er zijn veel tuinen in Nederland. Maar zijn er ook tuinen die gericht zijn op dieren?

Huisdieren struinen graag door de tuin en komen hiermee ongemerkt in aanraking met de aanwezige beplanting. Welke planten kunnen wel, en welke niet? Sommige planten zijn immers schadelijk voor uw huisdier!

Hoe zorgen we ervoor dat het wel een tuin blijft en uitstraalt en geen dierenverblijf wordt? Ook dat zijn zaken waar we goed over nadenken! Het maakt niet uit voor welke diersoort en tuinsoort u een tuin zoekt ….  Als liefhebbers van tuinen en dieren adviseren wij u graag want met partners die de dierenverblijven in Blijdorp omheinen hebben we alle kennis in huis om zelfs de meest exotische dieren te laten genieten van uw prachtige tuin!

Meer weten over een diervriendelijke tuin?

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over het aanleggen van een diervriendelijke tuin? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag uw wensen voor uw tuin.

Landelijke tuin Rotterdam

Ontdek ook andere tuinstijlen:
Lounge tuinWellness tuinMediterrane tuinRomantische tuinRobuuste tuinNatuurlijke tuinModerne tuinRozentuinKindvriendelijke tuinOnderhoudsvriendelijke tuin