Beplanting

Beplanting is een vak op zich!

Laat u verrassen door onze onderscheidende creaties. Beplantingsplannen voor jarenlang tuinplezier!

Bomen, bloemen en planten

Goede beplanting maakt de tuin! Door een juiste samenstelling kunt u heel het jaar plezier beleven aan uw tuin. Onze tuinontwerpers kunnen u voorzien van een goed advies en een beplantingsplan opmaat voor uw tuin.

Of u nu van speels op elkaar afgestemde vaste planten borders houdt of juist van grote groepen van dezelfde beplantingen, het kan allemaal.

Deskundig advies

Het is niet eenvoudig om de mogelijkheden van ons zeer grote aanbod aan tuinplanten optimaal te benutten. Soms ontbreekt de tijd of de kennis om alle mogelijkheden te overzien en de juiste keuzes te maken.

Wij realiseren ons dat en hebben om die reden ons toegelegd in het samen stellen van de juiste plantsoorten, dit kan in overweldigende vaste planten borders, maar grote groepen met solitairen zijn natuurlijk ook geweldig. Door onze jarenlange ervaring met het werken met een zeer grote plantendiversiteit kunnen wij U de gewenste expertise wel aanbieden.

Wij kunnen U op verschillende manieren en niveau’s ondersteunen: van een eenvoudig mondeling advies, tot een compleet tuinontwerp met beplantingsplan en bestek. En natuurlijk ook alles daartussenin.

Onze beplantingsadviseur

Heeft u behoefte aan deskundig advies op tuingebied? Ons team zit klaar om uw vragen te beantwoorden. Alle aspecten van de tuin kunnen aan bod komen. Van advies over een betere tuinindeling, tot een suggestie voor een goede wintergroene haag tot een idee voor balkonbeplanting. Maak een afspraak met onze ontwerper en beplantings-adviseur via: Afspraak plannen.

Voor een afspraak van een halfuur vragen wij een vergoeding van 50 euro. Daarvoor ontvangt u niet alleen een eerste advies of inventarisatie van uw beplantings- en ontwerpvragen, maar bovendien ontvangt u ook een tegoedbon ter waarde van 25 euro, inwisselbaar bij Tuinplantencentrum Van der Dussen. Voor meer info www.uwtuincentrum.nl. Om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven is het fijn als u goed voorbereid naar ons toe komt. We zijn blij net vragenlijstjes, plattegronden, foto’s en wilde ideeën.