Bedrijfstuin

Uw bedrijfstuin

Zakelijk optimaal presteren kan alleen als iedereen ook optimaal kan functioneren. In de pauze een rondje door de grijze industrie? Wij kiezen ervoor om u en uw collega’s te voorzien van een groene buitenruimte. Gezellig samen in de bedrijfstuin aan de picknicktafel onder een boom. Zo wordt de pauze een hele andere beleving. En ontspannen uw medewerkers echt, geen stress van langsrazend verkeer maar genieten van een kopje koffie of lunch met collega’s.

Een bedrijfstuin is maatwerk

Afhankelijk van de oppervlakte en de mogelijkheden maken wij een indeling die uitstraalt wat uw bedrijf moet uitstralen. Een genot is om naar te kijken én een belevins is om in te lopen. Alleen zo haalt u het meeste uit hetgene wat uw buitenruimte voor u kan betekenen, laat hem werken.

Informeel vergaderen in uw eigen tuin?

In de volle zon werken is niet prettig. Beschikt u over een besloten ruimte, overweeg dan eens een schaduwdoek toe te passen. Hiermee creëert u de mogelijkheid voor uw medewerkers om beschut tegen de zon buiten te werken. Beeldschermen zijn bruikbaar en het gevoel van ‘een dak’ geeft ook het gevoel van een werkplek. Een mooie, creatieve en inspirerende vergader- of werkplek in uw eigen tuin!

Kijk hier voor een aantal voorbeelden van door ons gerealiseerde bedrijfstuinen.