Onderhoud bedrijfsgroen en buitenruimte

Groenvoorziening voor uw bedrijf!

Wij ontzorgen u in het onderhoud van uw bedrijfsgroen en buitenruimte. Een verzorgde uitstraling van het bedrijfspand is belangrijk voor elke onderneming of instelling. Dat geldt ook voor de groenvoorziening voor en rond het pand, bij de entree, bij de parkeerplaatsen, etc. Een verpieterde of slordige indruk van de buitenruimte vol met zwerfvuil is verre van representatief.

Antwan Tuin Totaal is u graag van dienst met regelmatig en deskundig uitgevoerd onderhoud van uw buitenruimte en bedrijfsgroen. Daardoor staat uw pand er weer stralend bij, zonder dat u daar omkijken naar heeft!

Onderhoud bedrijfsgroen en buitenruimte

De kunst van tuinonderhoud is het behouden van uw tuin en buitenruimte zoals hij bedoeld is. De vakmensen van Antwan Tuin Totaal beheersen deze kunst als de besten. Onze hoveniers zijn echte onderhoudsspecialisten met een groen hart. Ze weten precies wat uw bedrijfstuin nodig heeft en hoe ze het beste uit uw planten naar boven halen. Van het tijdig snoeien van bomen, planten en struiken tot aan gazononderhoud of onkruidbeheersing, u kunt bij ons terecht.

Totaalpakket voor bedrijven

De buitenruimte bij een bedrijf is iets anders dan een particuliere tuin! De keuze voor materialen en beplanting wordt afgestemd op het gebruik en de zakelijke uitstraling. Wij zijn uw deskundige partner voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van de groenvoorziening voor uw bedrijf of instelling. Ook met het aanleggen of vernieuwen van de bestrating, het aanleggen van waterpartijen en boomverzorging zijn wij u graag van dienst.

Meer weten over het onderhoud van bedrijfsgroen?

Wilt u een nieuwe groenvoorziening laten aanleggen, of het bestaande bedrijfsgroen vernieuwen, dan staan wij graag voor u klaar met deskundig advies, een ontwerp, een beplantingsplan en een heldere offerte. Om u alvast een indruk van de mogelijkheden van bedrijfsgroen te geven hebben we een aantal zakelijke tuinprojecten op onze website gezet.

Tip! denk tijdens de wintermaanden ook eens aan Antwan Tuin Totaal… uw partner in gladheidsbestrijding