Antwan Tuin Totaal bestaat 20 jaar en viert feest!

Publicatiedatum: 22-02-2021
Aangepast: 06-04-2021
antwan 20 jaar

Antwan Tuin Totaal bestaat 20 jaar en viert feest!

Wij zijn toe aan een mooi feest! Antwan Tuin Totaal bestaat 20 jaar en viert dit met u! Het is tijd om de bloemetjes buiten te zetten samen met onze klanten. Nieuw en bestaand. Bent u van plan om uw tuin aan te pakken? Bijvoorbeeld omdat deze toe is aan vernieuwing of omdat u gaat verhuizen naar een (nieuwbouw)woning? Of wellicht heeft u besloten om dit jaar uw droom in vervulling te laten gaan met een sfeervolle veranda? Ontdek dan onze 20-jarig jubileum actie!

Nieuwe tuin realiseren

Wilt u graag uw tuin renoveren of gaat u verhuizen en wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen? Kies dan voor de vakkundige hoveniers van Antwan Tuin Totaal en krijg een heater of waterschaal t.w.v. €200,00 !

Samen met u komen we tot het gewenste tuinontwerp en gaan aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Meer weten over het ontwerpen van een tuin of de tuinrealisatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op >

Sfeervol buitenverblijf in uw tuin

Heeft u uw tuin al op orde maar droomt u nog van een veranda of ander soort buitenverblijf? Dit is het jaar om dit te doen. Laat uw buitenverblijf door Antwan Tuin Totaal realiseren en u kunt kiezen uit een heater of waterschaal t.w.v. €200,00.

Heater

Een heater zorgt voor wat extra warmte op momenten dat het buiten begint af te koelen. Zo geniet u net wat langer van de avonden in uw tuin.

Waterschaal

Een prachtig tuinornament van Ø 80 cm om uw tuin te verfraaien. Of gebruik de waterschaal als mini-vijver. Een mooie toevoeging aan uw tuin.

Uw tuin laten onderhouden

Heeft u al een prachtige tuin maar is deze toe aan een goede onderhoudsbeurt? Laat uw tuin onderhouden door Antwan Tuin Totaal. Ter gelegenheid van ons 20-jarig jubileum zetten wij letterlijk de bloemetjes voor u buiten. U krijgt van ons namelijk een prachtig bollenpakket om uw tuin op te fleuren zodat het een echt feestje wordt dit voorjaar!

Voorwaarden

Wilt u gebruik maken van de jubileum actie van Antwan Tuin Totaal? Dit zijn de voorwaarden:

Nieuwe tuin(aanpassingen)

  • Bij besteding van minimaal €4.500,00 aan uw tuin, krijgt u een heater of een waterschaal cadeau.
  • Het cadeau is niet inwisselbaar voor korting of andere producten.
  • Deze actie loopt van 1 maart tot en met 31 december 2021.

Tuinonderhoud

  • Geef uw tuin een onderhoudsbeurt en krijg een bollenpakket cadeau dat door ons wordt geplant.
  • Deze actie loopt van 1 maart tot en met 30 april 2021.

Viert u 20 jaar Antwan Tuin Totaal met ons mee?

Wilt u iets in uw tuin aanpakken en viert u het feest mee? Neem dan contact met ons op en wie weet geniet u binnenkort van een leuk cadeau.

antwan 20 jaar

20 jaar Antwan Tuin Totaal

Neem contact met ons op om uw droomtuin te realiseren!