Ongedierte bestrijding

Publicatiedatum: 10-08-2019
Aangepast: 10-08-2020

Ongedierte bestrijding

ongedierte bestrijding

Niets is zo vervelend dan dat ongedierte uw tuin aantast of het zorgeloos genieten in uw tuin wegneemt. Wat kunt u doen aan ongedierte bestrijding?

Wespenbestrijding
Bijenbestrijding
Insectenbestrijding
Ratten- en muizenbestrijding
Houtverduurzaming
Mollenbestrijding

Wat is nu eigenlijk ongedierte?

Maar eerst, wat is ongedierte eigenlijk? Voor ons is dat wanneer dieren of insecten voorkomen op plaatsen waar ze niet thuishoren of niet gewenst zijn. Antwan Tuin Totaal helpt u bij het voorkomen en waar nodig het bestrijden van ongedierte. Ook wij weten dat elke situatie anders is en daardoor passen wij maatwerk toe.

Wespenbestrijding

In de directe omgeving van mensen kunnen wespen hinderlijk zijn. De steken van wespen kunnen pijnlijk maar bovendien ook gevaarlijk zijn! Veel wespennesten ontstaan als het een zachte winter is geweest.
Als u een wespennest in de tuin heeft, sluit deze dan nooit af! De wespen gaan dan opzoek naar een andere uitgang en komen dan wellicht binnenshuis terecht. Laat het verwijderen van wespennesten aan deskundige over. Deze kijkt samen met u naar een passende oplossing.

Bijenbestrijding

Bijen leven in kolonies en kunnen zicht op de meest onwaarschijnlijke plekken vestigen. Over het algemeen zijn bijen zorgzaam.  Ze zijn niet gevaarlijk voor mensen maar kunnen zicht wel verdedigen als ze zich aangevallen voelen.
Wanneer u een zwerm aantreft laat ons dit weten. Wellicht bevindt er in de buurt wel een nest die in het geheel verplaatst kan worden zonder dat er bestrijdingsmiddelen aan te pas hoeft te komen.

Insectenbestrijding

De verscheidenheid aan insecten die schade of overlast kunnen veroorzaken is enorm. Dit komt doordat ongeveer 70% van de ruim 1 miljoen beschreven diersoorten behoord tot de insecten.
Je kunt insecten indelen in twee groepen; de kruipende en de vliegende insecten. De insecten worden o.a. bestreden door middel van het behandelen van de schuilplaatsen met een vloeibaar middel, een insectenpoeder of een lokaasgel.

Ratten- en muizenbestrijding

Ratten en muizen zijn cultuurvolgers die nauwelijks geaccepteerd worden ons leefmilieu. Vandaar dat het bestrijden van de ratten en muizen hoge prioriteiten heeft, zowel op de particulieren als de zakelijke markt. Deze dieren kan Antwan Tuin Totaal doeltreffend verwijderen.

Houtverduurzaming

Bijna geen enkel materiaal is zo gevoelig als hout voor aantasting van plaagdieren en schimmels. Geen enkel hout is veilig voor onzichtbare knagers. Daarnaast kunnen ook zwammen en schimmels het hout aantasten.
Het beschermen van hout is daardoor belangrijk voor de levensduur. Antwan Tuin Totaal helpt u graag om lang van uw houtschutting/veranda/tuinhuis te blijven genieten.

Mollenbestrijding

Mollen zijn zeer harde werkers alleen het werk wat ze verrichten wordt niet door iedereen gewaardeerd. Door de vele molshopen kan de grasmat ernstig beschadigen. Om dit probleem om te lossen heeft Antwan Tuin Totaal een speciaal mollenbestrijdingssysteem.
De Mauki mollenbestrijder is een professionele machine die de schade van mollen elimineert door deze effectief en op een snelle en pijnloze dood te laten verstikken.
Neem vandaag nog contact met ons op voor het bestrijden van ongedierte!

Meer weten over ongedierte bestrijding?

Wilt u meer weten over het bestrijden van ongedierte? Of heeft u last van een ander ongedierte waar u mee te maken heeft, die niet in dit overzicht staan? Neem dan contact met ons op.

Helemaal geen last meer van ongedierte? Kies dan voor tuinonderhoud door Antwan Tuin Totaal.