Luxe terrasoverkappingen

Publicatiedatum: 08-05-2020
Aangepast: 16-08-2021

Luxe terrasoverkappingen

Luxe terrasoverkappingen op maat gemaakt en van de beste kwaliteit. Hierdoor kunt u maximaal genieten van uw exclusieve buitenverblijf. Het kan met een prachtige terrasoverkapping op maat.

Luxe tuinhuis met overkapping

Wilt u bijvoorbeeld een luxe tuinhuis met overkapping in uw achtertuin? Voorzien van alle luxe zoals een design open haard, heaters en een complete buitenkeuken met royale eettafel? Geniet met vrienden van een heerlijk diner en een goed glas wijn in de heerlijke buitenlucht. Wat een luxe om op deze manier te genieten van het buitenleven, vanuit uw eigen tuin.

Vraag ons om meer informatie

Ziet u het al voor zich? Neem dan contact met ons op en bespreek uw ideeën voor uw luxe terrasoverkapping. Het zal u verbazen wat er allemaal mogelijk is met een luxe maatwerk buitenverblijf.

Denk aan materiaalkeuzes als glas, (douglas)hout of staal. Maar ook aan luxueuze producten en functionaliteiten zoals een heater, luxe loungeset en bijvoorbeeld een complete buitenkeuken? Zelfs de aankleding kunnen wij regelen, zodat u kunt genieten van uw stijlvolle terrasoverkapping.

Luxe buitenverblijven

Niet alleen kunt u kiezen uit terrasoverkappingen, er bestaan verschillende soorten luxe buitenverblijven met verschillende functies. Vertel uw wensen, bijvoorbeeld voor een pool house, kapschuur, tuinkamer of ander soort luxe buitenverblijf. Wij realiseren het: van ontwerp tot oplevering!

Vergunning voor veranda

Heeft u een vergunning voor uw veranda nodig? Een veelgevraagd onderwerp bij de realisatie van veranda’s. Laten we beginnen met het feit dat iedere situatie anders is. Maar er zijn een aantal algemene regels die wij voor u hebben opgesomd.

  • Wilt u uw luxe terrasoverkapping binnen vier meter van uw woning plaatsen? Dan mag dit niet hoger dan 30 centimeter boven uw eerste verdieping uitsteken.
  • Uw buitenverblijf mag een gelijke functie hebben als uw woning als deze binnen vier meter van uw woning is geplaatst.
  • Slechts een bepaald percentage van uw perceel mag worden bebouwd.
  • Wilt u een luxe buitenverblijf van vijf meter of hoger? Dan moet er een vergunning worden aangevraagd.
  • Een luxe tuinhuis of soortgelijk buitenverblijf in de voortuin? Ook hiervoor moet altijd een vergunning worden aangevraagd.

Wilt u graag een luxe tuinoverkapping realiseren zonder vergunning? Bespreek dit met ons zodat wij rekening kunnen houden met het ontwerp en proberen op die manier een aanvraag te voorkomen.

Luxe buitenverblijf voor uw droomtuin

Wilt u een luxe tuinoverkapping of soortgelijk buitenverblijf? Kies dan voor het veelzijdige maatwerk van onze luxe buitenverblijven. Meer weten? Neem dan contact met ons op.