Op zoek naar kunstgras? Wij hebben een groot assortiment kunstgras soorten

Op zoek naar kunstgras?

08-04-2017

Nieuwe vestiging kunstgras Pijnacker

Wilt u kunstgras kopen? De afgelopen jaren is kunstgras steeds meer in trek geraakt. De onderhoudsvriendelijke tegenhanger van natuurlijk gras kent namelijk vele voordelen, met name voor mensen zonder groene vingers is kunstgras een zeer fijne optie! Daarnaast is de kwaliteit van kunstgras dusdanig vooruit gegaan, dat het vrijwel niet van echt gras te onderscheiden is.

 

Kunstgras onderhoudsvriendelijk en toch natuurlijk - Antwan Tuin Totaal

Enkele positieve eigenschappen van kunstgras op een rij:

  • Kunstgras is op oneindig veel manieren toepasbaar
  • U hoeft niet meer te sproeien, bemesten, maaien en snoeien
  • Onkruid verwijderen behoort ook tot het verleden
  • Ideaal voor mensen met hooikoorts en pollenallergieën
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen
  • Uv-bestendig, kleurvast en buitengewoon onderhoudsvriendelijk
  • Zeer milieuvriendelijk alternatief van gras(-matten)
  • Ook niet onbelangrijk: voor een uiterst vriendelijke prijs verkrijgbaar

 

Het onderhouden van een tuin vergt veel tijd en inzet, niet iedereen kan zich dit veroorloven. Daarentegen kan het geheel bestraten van een tuin een enigszins sfeerloos geheel opleveren, niet zo gek dus dat velen naar een alternatieve optie zoeken.

 

Kunstgras met jacuzzi - Antwan Tuin Totaal

 

Antwan Tuin Totaal Pijnacker helpt u graag met het aanleggen van uw kunstgras tuin, in het bijzonder met de vele opties die kunstgras voor uw tuin kan bieden! Met ruim 15 jaar hovenierservaring kunnen wij u als geen ander bijstaan op dit gebied. Onze hoveniers kunnen u in iedere situatie adviseren over de juiste toepassing. Of u nu op zoek bent naar kunstgras voor uw tuin, uw balkon of uw landschap: onze vakmensen zorgen ervoor dat het kunstgras perfect wordt gelegd met respect voor de uitstraling die u beoogt. Natuurlijk kunt u bij ons ook alleen kunstgras kopen en het vervolgens zelf aanleggen. In dat geval komen we graag bij u op locatie om u te adviseren, we nemen een ruim assortiment aan kunstgras stalen mee!

Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 015 820 0327 voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wie weet kunt u deze lente nog genieten van uw prachtige nieuwe gazon!

Kom snel langs in onze kunstgras showroom Pijnacker:

AdresReesloot 10, 2641 PM Pijnacker
Telefoon015 820 0327