Veranda's dé Trend voor 2017 - Antwan Tuin Totaal

Veranda’s dé Trend voor 2017

26-11-2016

Een veranda, de trend voor 2017!

Al in het vroege voorjaar genieten van het buitenleven? Met een houten terrasoverkapping of veranda van Antwan Tuin Totaal komt het buitenleven binnen!

Veranda’s geven leefplezier, verlengen het buitenseizoen (u kunt eerder genieten van de buitenruimte maar ook later in het seizoen is uw tuin nog echt een onderdeel van uw woning) en een veranda is dé plek om met vrienden en familie samen te zijn. Steeds meer mensen ervaren de luxe van een veranda of terrasoverkapping bij hun woning.

Een trend die zich de afgelopen jaren heeft aangediend en waar wij op inspelen met het aanbieden van geheel op maat en naar uw wensen gerealiseerde overkappingen. Hiermee wordt de veranda daadwerkelijk een onderdeel van uw tuin EN woning, perfect op maat, kleur en voorzien van verlichting en overige luxe die u wenst. We zien een explosieve groei in het aantal aanvragen en gerealiseerde veranda’s. Een lijn die zich in 2017 ook zeker zal voortzetten.

Uw eigen overkapping, maar dan wel echt op maat!

Antwan verzorgt het gehele traject van ontwerp tot realisatie volledig in eigen beheer. In onze eigen werkplaats wordt uw nieuwe overkapping, ambachtelijk vervaardigd. Geheel naar uw eigen unieke wensen. Onze overkappingen worden vervaardigd van Larix/Douglas, geïnpregneerd of geschilderd. De dakbedekking heeft als basis folie, maar wilt u net even wat extra’s, een prachtige natuurlijke uitstraling en duurzaam? Kies dan voor een groendak!

Op dit moment werken wij al met 3 ploegen wekelijks aan het voorbereiden in de werkplaats en het plaatsen van de veranda’s bij onze opdrachtgevers. Doordat de voorbereiding geheel bij ons plaatsvindt, inclusief het schilderen in de gewenste kleur is de overkapping direct na het plaatsen ook écht af en geniet u meteen van het resultaat!

Wilt u ook een veranda of overkapping bij uw woning? Houd dan onze website, Facebook en nieuwsbrief in de gaten, want binnenkort hebben we groot nieuws!

Heeft u specifieke wensen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, we bespreken graag de mogelijkheden.

TIP: lees meer en bekijk foto’s op onze pagina ‘Tuinoverkappingen en Veranda’s