Tuinverlichting voor sfeer en veiligheid - Antwan Tuin Totaal

Tuinverlichting zorgt voor sfeer en veiligheid

Hoogteverschil zichtbaar door tuinverlichting - Antwan Tuin Totaal
29-08-2016

Het effect van goede verlichting in uw tuin!

Onlangs mochten wij deze voortuin geheel renoveren. Door het toevoegen van diverse soorten tuinverlichting zorgen we ervoor dat de tuin ook ’s avonds een plek is waar het fijn verblijven is. In dit geval kozen we voor het uitlichten van de Carpinus zuilen en de 2 stoere potten met meerstemmige struiken. Het effect van de led-strip is echt geweldig, vernieuwend in een buitenruimte, mooi en functioneel omdat het hoogte verschil direct zichtbaar is. Alle verlichtingselementen zijn aangesloten op het systeem van In-lite.

Tuinverlichting … geniet ook na zonsondergang van uw tuin!

Door de toevoeging van goede tuinverlichting zorgt u er voor dat ook na zonsondergang de tuin ‘spannend’ blijft, er is altijd wat te zien en met de verandering in de seizoenen verandert ook het effect van de verlichting. Zo blijft uw tuin echt een plek om van te genieten, zowel in de tuin maar ook vanuit uw woning.

Belangrijk is de extra veiligheid die de juiste verlichting met zich mee brengt. U zorgt er voor dat bezoekers goed zicht hebben, eventuele oneffenheden of hoogte verschillen worden duidelijk zichtbaar. Maar ook in geval van ongenode gasten biedt de tuinverlichting een bijdrage, zij gaan eerder aan uw woning voorbij omdat zij nu eenmaal graag ongezien blijven…

Onze tuinmannen hebben ruime ervaring met het adviseren en plaatsen van diverse soorten (wand)lampen en (grond)spots. Wij helpen u graag bij het selecteren van de juiste armaturen voor de perfecte sfeer in uw tuin!

Welk type tuinverlichting / armaturen spreekt u het meest aan?