Kunstgras

Kunstgras

Geen tijd om veel in de tijd te werken? Kies dan voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Een onderhoudsvriendelijke tuin kunt u gemakkelijk creëren door te kiezen voor kunstgras in plaats van natuurlijk gras. Kunstgras vraagt namelijk weinig onderhoud en ligt er het hele jaar mooi bij. U hoeft geen gras meer te maaien of onkruid weg te halen. Bovendien is het uitermate geschikt voor mensen met een pollen allergie.

Natuurlijke uitstraling zonder zorgen

Om van uw tuin of balkon een onderhoudsvriendelijke tuin met een natuurlijke uitstraling te maken, heeft Antwan Tuin Totaal bovendien de beste ‘grassen’ voor u geselecteerd. Ons zusterbedrijf ” biedt een uitgebreide collectie in verschillende kwaliteiten en uitstralingen. De uitstraling is erg bepalend voor het totaalbeeld van uw tuin, wij adviseren u daarom graag. Naast de uitstraling is ook de ‘kwaliteit’ belangrijk. Voetballen uw kinderen in de tuin, heeft u huisdieren of wilt u graag een chique uitstraling? Het is allemaal mogelijk en dat in diverse kleuren!

Kunstgras leggen

Het leggen van kunstgras moet met precisie worden gedaan. Het moet mooi vlak liggen, goed aansluiten en stevig vastliggen. De hoveniers van Antwan Tuin Totaal hebben hierin jarenlange ervaring en kennen voor iedere ondergrond en situatie de juiste toepassing. Of het nu wordt gelegd in uw tuin, op uw balkon of in uw landschap: onze vakmensen zorgen ervoor dat uw gras perfect wordt gelegd.

Antwan Tuin Totaal is Kunstgrasgigant Pijnacker / Delft

Al ruim 15 jaar staat het team van Antwan Tuin Totaal klaar voor uw gazon. Sinds enkele jaren leveren wij in samenwerking met ons zusterbedrijf KunstgrasGigant Delft vele soorten kunstgras aan particulieren en bedrijven. De uitgebreide collectie zorgt er voor dat er voor iedere tuin een passende soort leverbaar is en dat de uitstraling van de natuurlijke tuin tot in perfectie wordt benaderd. De tijd dat een hovenier geen onnatuurlijke materialen wilde toevoegen ligt dan ook ver achter ons.

Vakmanschap en liefde voor het vak staan bij Antwan Tuin totaal voorop en met een team van gepassioneerde hoveniers leggen wij uw onderhoudsvrije droomtuin aan!